Gestoorde Dokter gijzelt 9 wereldleiders

Hou je van escape games? Speel dan de online versie van het populaire citygame Dr. Crypto's escape game.
Wandel vanachter je pc virtueel door de stad op zoek naar stukken van codes om het slot te kraken van de kamers waar de gijzelaars opgesloten zitten. De Crazy Leaders Summit kan niet doorgaan zonder de 9 gekste wereldleiders.

Lees meer
  • 2u
  • vanaf 4 18+
  • Remote
Vraag nu je offerte
Binnen 24 uur heb je antwoord van ons.
Beoordeling van onze spelers:
2 reviews

Speel het online teamspel met je team van minimum 4 personen. Elk vanop zijn eigen locatie. Dat kan vanop kantoor, teleworking plek of thuis zijn. Via een video conferencing applicatie zoals  Zoom, Skype, Teams, WhatsApp… sta je met elkaar in verbinding en overleg je je aanpak terwijl je op je eigen computer het spel speelt.

Dr. Crypto is een notoire en gestoorde moordenaar die jaren de Belgische steden heeft geteisterd door onschuldige mensen te gijzelen en ze op te sluiten in hermetisch afgesloten kamers. Wat was zijn motief? Geld? Macht? Roem? Of geen van deze...?

Het lijkt eerder het laatste maar niemand die het met zekerheid kan zeggen. Waarschijnlijk een outcast van de maatschappij die net dat tikkeltje te ver gedreven is en waarbij alle stoppen zijn doorgeslagen.  
De laatste keer dat Dr. Crypto heeft toegeslagen ligt al een tijdje achter ons en de mensen zijn hem al een beetje vergeten. Leeft hij nog? Is hij het land ontvlucht? Wie zou het zeggen... Die zien we hopelijk nooit meer terug dachten de mensen maar niets is minder waar. 

Dr. Crypto had zich effectief een tijdje terug getrokken omdat hij het moeilijker en moeilijker kreeg met zijn daden. Het begon tot hem door te dringen dat de onschuldige mensen die hij ontvoerde niet de oorzaak waren van zijn leed. Deze mensen leven ook alleen maar naar de regels die hen opgelegd worden. En wie was hiervoor verantwoordelijk? De leiders van deze landen uiteraard. Zij waren de oorzaak en zij zijn diegene die Dr. Crypto nu te grazen wil nemen. Maar hoe zou hij ooit deze, extreem beveiligde, wereldleiders kunnen bereiken? Maar dan ziet Dr. Crypto plots een krantenknipsel met volgende titel en alles viel in elkaar:

“9 wereldleiders komen samen in Brussel voor de “Crazy Leaders Summit”.

Met een ingenieuze list is Dr. Crypto er in geslaagd om het gebouw waar deze vergadering plaatsneemt binnen te geraken en heeft hij de 9 wereldleiders gevangen genomen en deze verspreid in de stad opgesloten. Niemand zal dit keer zijn plannen dwarsbomen! Of toch?
Hier komen jullie in actie: Als super misdaadbestrijder hebben jullie de taak gekregen om zoveel mogelijk wereldleiders te bevrijden binnen de 2 uur. Haast je! De Summit start binnenkort! Het team dat de meeste punten heeft verdiend, is de winnaar van het spel.

Op zoek naar het ideale spel voor je teamdag?

Wij zijn jouw partner voor een geweldige teambuilding

  • We adviseren je om het geschikte spel te kiezen.
  • We helpen je bij de praktische organisatie van je teamdag.
  • Je krijgt van ons een persoonlijke begeleider ter plekke.
  • Iets eten of drinken voor of na het spel? Daar kennen we de beste adressen in al onze steden voor.
  • Vergaderzaal nodig op locatie? Wij faciliteren graag.
Vraag nu je offerte
Binnen 24 uur heb je antwoord van ons.

Reviews

Absolute aanrader!

Gina (Delhaize)

Zeer aangename en professionele manier van werken! Absolute aanrader!

Het gevoel van toch nog eens buiten te mogen :-)

Anja (FODFIN)

Dankzij DrCrypto online hadden we toch een beetje het gevoel van nog eens buiten te mogen komen met ons team. Toch speelden we elk vanachter onze laptop om de raadsels op te lossen. Ook een leuk thema met die gekke wereldleiders... De schuilplaats ontdekken was wel een doordenker !! We kijken al uit naar een andere escape room van Geoteam.

Locaties

Dit spel kan gespeeld worden in volgende steden:

Online  

Staat jouw locatie er niet tussen?
We werken er dagelijks aan meer steden en locaties toe te voegen.

Contacteer ons om dit spel eventueel ook op jouw locatie te voorzien.

Speel jij binnenkort deze boeiende citygame?

Vraag nu je offerte