Monopolis stadsspel als teambuildingsdag

Speel de gps-variant van het wereldbefaamde spel Monopoly als teambuildingsdag in je favoriete stad. Doel van dit stadsspel? Verover het monopolie over de stad en word multimiljonair! Oh ja, en kom ook wat meer te weten over de stad en haar prachtige gebouwen.

Lees meer
  • 2u
  • 12 tot 50
  • Tactisch
Vraag nu je offerte
Binnen 24 uur heb je antwoord van ons.
Beoordeling van onze spelers:
7 reviews
Nederlandse alt text

Ontdek de mooiste locaties

Monopolis is de gps-variant van het befaamde spel Monopoly en is het ideale stadsspel voor een teambuildingsdag. Met een hypermoderne smartphone lokaliseer je de interessante bezienswaardigheden in de stad. Bedenk met je teamleden een listig plannetje om die locaties in te sluiten met jullie gps-pionnen. Is de koop gelukt? Dan wordt je kennis over die locaties als nieuwe eigenaar getest met een quizvraag. Wist jij dat er in het Koninklijk Circus van Brussel oorspronkelijk paardenshows opgevoerd werden? Dit antwoord levert alvast extra poen op. Ga verder naar Brussel Nieuwstraat…

Speel het stadsspel tactisch

Pik virtuele aktetasjes op en laat hiermee de waarde van de locaties veranderen. Hou ook de bankrekening van je concurrenten in de gaten en beslis tijdig om de tegenpartij te bestelen. De satellieten waarschuwen je wanneer je wordt omsingeld door de tegenpartij: alarmeer snel je teamgenoten via de chat-functie en verlaat de plek. Het stadsspel verandert plots in een bloedstollende race wanneer de bankier opduikt met een wel zéér waardevol aktetasje… er snel achteraan!

Overtreft jullie bankrekening op het einde van het stadsspel die van John Rockefeller en Bill Gates en worden jullie de nieuwe multimiljonairs? Kom het bewijzen tijdens jullie teambuildingsdag!

Weetje: Het kraken van de kluizen door ze in te sluiten met 3 gps-telefoons is een uniek concept binnen citygames, dat bekroond werd met een International Mobile Gaming Award.

Op zoek naar het ideale spel voor je teamdag?

Wij zijn jouw partner voor een geweldige teambuilding

  • We adviseren je om het geschikte spel te kiezen.
  • We helpen je bij de praktische organisatie van je teamdag.
  • Je krijgt van ons een persoonlijke begeleider ter plekke.
  • Iets eten of drinken voor of na het spel? Daar kennen we de beste adressen in al onze steden voor.
  • Vergaderzaal nodig op locatie? Wij faciliteren graag.
Vraag nu je offerte
Binnen 24 uur heb je antwoord van ons.

Reviews

Citygame Monopolis!

Jaseper (Callens, Pirenne, Theunissen en Co Bedrijfsrevisoren BV)

Met 19 collega's hebben we in de gietende regen het spel Monopolis gespeeld in Antwerpen. Toch heeft iedereen ervan genoten, wat natuurlijk te danken is aan de goede organisatie. Zowel van Ilse die ter plaatse alles in goede banen heeft geleid als van Gert/Koen die op voorhand alles op korte termijn voor ons hebben geregeld. Hartelijk bedankt!

Teambuilding Proximus

Annelies (Proximus)

mooie organisatie , sympathieke begeleiders , duidelijke uitleg , zeer leuke activiteit

Een heel leuke ervaring met veel spanning.

Hilde (The House Of Development)

Wij hebben met onze groep (28 personen) een super leuke ervaring gehad. Je spaart punten door gebouwen te omsingelen en het wordt vooral spannend omdat je punten van andere teams kan afpakken. Bovendien leer je de stad Mechelen op een leuke manier kennen. Een echte aanrader als team building!

Heel leuk

Kyra

Toffe samenwerking

Anthony (Ordina)

Met Ordina hebben we in Mechelen het Monopolis spel gespeeld. We hebben op een zeer leuke, interactieve én sportieve manier de mooie kanten van Mechelen leren kennen. Het hele team was heel enthousiast over de uitwerking van het event en we raden dan ook iedereen aan om met Geoteam samen te werken! Bedankt Gert & Geoteam!

leuke beleving!

Cynthia (Lampiris)

Het was een top teambuilding die door iedereen zeer geapprecieerd is geweest! Een heel leuke beleving waar echt teamwerk vereist is. Ik heb zonet de spelresultaten naar iedereen doorgestuurd, zodat de meest competitieve geesten alles kunnen vergelijken! ;-)

Fijne samenwerking

Leen (UNILIN)

Dank voor de fijne samenwerking; uitsluitend positieve en enthousiaste reacties vernomen van de finance collega’s! Deze teambuilding activiteit is een absolute aanrader. Wij zullen in de toekomst ongetwijfeld nog contact opnemen met jullie.

Locaties

Dit spel kan gespeeld worden in volgende steden:

Antwerpen   Brugge   Brussel   Gent   Hasselt   Kortrijk   Leuven   Mechelen   Namen  

Staat jouw locatie er niet tussen?
We werken er dagelijks aan meer steden en locaties toe te voegen.

Contacteer ons om dit spel eventueel ook op jouw locatie te voorzien.

Speel jij binnenkort deze boeiende citygame?

Vraag nu je offerte