Online escape teamspel

Een undercover missie van Secret Agent Spike in het hightech onderzoekslab Spider Technologies werd abrupt onderbroken: alle contact is verloren. Bovendien zijn drie wetenschappers die meewerkten aan een nieuw vaccin gestorven. Heeft het virus hen per ongeluk te pakken gekregen of is er meer aan de hand en stond Agent Spike op het punt de waarheid te onthullen?
 

Lees meer
  • 2u
  • vanaf 2
  • Online
Vraag nu je offerte
Binnen 24 uur heb je antwoord van ons.
Beoordeling van onze spelers:
5 reviews

Een undercover missie van Secret Agent Spike in het hightech onderzoekslab Spider Technologies werd abrupt onderbroken: alle contact is verloren. Bovendien zijn drie wetenschappers die meewerkten aan een nieuw vaccin gestorven. Heeft het virus hen per ongeluk te pakken gekregen of is er meer aan de hand en stond Agent Spike op het punt de waarheid te onthullen?

Als lid van W.I.S.E. (World Intelligence Secret Elite) wordt jullie team er op uitgestuurd om te achterhalen wat er gebeurd is en het geheime rapport dat Agent Spike als laatste doorstuurde, te kraken en vrij te geven.

Je onderzoekt camerabeelden, plannen, documenten en duikt ook in een unieke 3D-simulatie van het laboratorium op zoek naar aanwijzingen en oplossingen. Je kan je onderzoekdaden onder je teamleden verdelen om het mysterie sneller op te lossen dan de andere teams.

Dit online escape teamspel speel je per team van 3 à 5 personen, ieder vanop zijn eigen locatie. Dat kan vanop kantoor, teleworking plek of thuis zijn. Via een video conferencing applicatie van je eigen keuze zoals  Zoom, Skype, Teams, WhatsApp… sta je met elkaar in verbinding en overleg je je aanpak terwijl je op je eigen computer het spel speelt.

Het spel zet sterk in op samenwerken, zelfs al is het vanaf je remote plek!

Op zoek naar het ideale spel voor je teamdag?

Wij zijn jouw partner voor een geweldige teambuilding

  • We adviseren je om het geschikte spel te kiezen.
  • We helpen je bij de praktische organisatie van je teamdag.
  • Je krijgt van ons een persoonlijke begeleider ter plekke.
  • Iets eten of drinken voor of na het spel? Daar kennen we de beste adressen in al onze steden voor.
  • Vergaderzaal nodig op locatie? Wij faciliteren graag.
Vraag nu je offerte
Binnen 24 uur heb je antwoord van ons.

Reviews

De tijd vliegt en de spanning blijft behouden

Callewaert (HOGENT)

(tot je beseft dat je de oplossing niet tijdig zal vinden)!

Heel toffe manier om van thuis uit teambuilding te organiseren!

Dorothee (Mensura)

Heel fijn om van thuis uit toch een interactieve teambuilding te kunnen organiseren. Spel stak heel goed in elkaar, veel verschillende elementen en puzzels, waardoor het zelfs met het maximum van 5 personen nog uitdagend was. Top ervaring, het ganse IT team heeft ervan genoten! Aanrader!

Een toffe activiteit in deze lockdown

Els

Het was een leuke ervaring, Je raak echt meegesleept in het verhaal, net zoals in een echte escaperoom. Zeker voor herhaling vaatbaar !

Leuke, spannende online teambuilding voor je team!

Sofie (Brunel Belgium)

Ter vervanging van een fysiek evenement voor onze medewerkers gingen we op zoek naar een alternatief. Dit hebben we gevonden bij Geoteam! Vorige week donderdag organiseerden we namelijk ons eerste online evenement waarbij we onze medewerkers het Pegasus Project lieten oplossen. Het contact met Gert verliep zeer vlot en aangenaam. Verder vond ik het zeer fijn dat zowel onze Nederlands-, Frans- als Engelstalige medewerkers konden deelnemen in hun moedertaal. Het spel is goed in elkaar gestoken en wijst zichzelf uit. Ondertussen hebben we heel wat positieve reacties ontvangen. Kortom, een zeer waardig alternatief voor een online teambuilding met je collega's terwijl je veilig in je "kot" zit.

Uitdagend online spel met ons team op afstand

Bert (BNP)

Ingenieus spel!
In het begin is het wat zoeken maar we hebben snel de taken onderling verdeeld en zo kwamen we snel in de goeie flow om de verschillende raadsels te onderzoeken.
Bij de filmpjes moet je toch even zoeken vooraleer je de link doorhebt.... maar dat hoort erbij zeker?
Vooral het gebouw betreden in 360° is tof ! Alsof je er zelf in zit.
Een aanrader als online teambuilding.

Locaties

Dit spel kan gespeeld worden in volgende steden:

Online  

Staat jouw locatie er niet tussen?
We werken er dagelijks aan meer steden en locaties toe te voegen.

Contacteer ons om dit spel eventueel ook op jouw locatie te voorzien.

Speel jij binnenkort deze boeiende citygame?

Vraag nu je offerte