Zorgeloos een teamactiviteit organiseren... dat zoek ik!

Samen met jou werken we een succesvol programma uit dat volledig aansluit bij jullie specifieke wensen. We geven advies bij de keuze van activiteit die het best bij jouw groep collega’s past. Wil je na de teambuilding aansluitend een etentje organiseren of zoek je nog een locatie voor een vergadering vooraf? Wij helpen jullie met plezier verder! Onze missie is jou en jouw collega’s een onvergetelijke dag te laten beleven!

Verras je collega’s met een innovatieve teambuilding: speel een gps-spel of remote game ...

Remote

Mag je je team niet samenbrengen op één plek? Je collega's kunnen elk vanaf hun eigen plek (thuis, werkplek, telewerk plek,...) samenwerken om een online escape mysterie op te lossen.

In de stad

Al eens aan een spannend stadsspel gedacht als originele teambuilding? We sturen jou en jouw collega’s op pad met een smartphone, een gps en een missie! Onze professionele spelbegeleider gooit jullie het verhaal in als speurneus, vastgoedmanager of maffioso. Skills als samenwerken, creativiteit, communicatie en strategie zijn van levensbelang! Tijdens onze stadsavonturen ontdek je niet alleen nieuwe plekjes in de stad, maar leer je ook je collega’s van een andere kant kennen. Nagenieten kan je nog lang met een album vol actiefoto’s.

In de natuur

Wil je graag even ontsnappen aan alle stadsdrukte? Vertoef je bij voorkeur in een groene omgeving, waarbij je op een ontspannen en joviale manier de teamspirit kan aanwakkeren? Trek dan met Geoteam de natuur in voor een originele teambuilding aan de kust of in de Ardennen. 

Ontvang je gratis checklist  Neen, ik doe het wel op m'n eentje!

Overtuigende groeicijfers 2019!

  • 530 bedrijven stelden hun vertrouwen in Geoteam
     
  • 19.570 deelnemers trokken met ons op teambuilding
     
  • nieuwe partnerships opgestart in Z-Afrika en Marokko

 

In de stad op een rustig tempo

Toegankelijk voor iedereen!

Checkpoint City

Aan teambuilding doen met een stadsspel? Dat kan! Trek met Checkpoint City je favoriete stad in op een uitdagende ontdekkingstocht vol actie en fun! Met een online foto-album als aandenken.

Lees meer
Meest gekozen game!

GPS City Challenge

Dit gps-stadsspel leidt je op een verrassende manier langs alle bekende en minder bekende plekjes in de stad. Op iedere locatie wordt je uitgedaagd met vragen, raadsels of opdrachten.

Lees meer
Teambuildingtopper!

Het Bondgenootschap

Test je speurskills tijdens deze geheimzinnige gps-speurtocht. Sluit bondgenootschappen met vriend en vijand en ontmasker de mysterieuze Outsider alvorens hij de stad op stelten zet!

Lees meer
Online escape teamspel

Lost Treasure

Oom Archibald is overleden en volgens de notaris ben jij de enige erfgenaam.Maar waar ligt dat fortuin ergens verstopt?

Lees meer
Gloednieuw!

The Rally

Een unieke ontdekkingstocht waar je ver weg trekt van de bekende toeristische plekjes, maar een multiculturele wijk bezoekt. In deze stadsrally leg je contact met de mensen die er wonen, werken en passeren, waardoor je al gauw een andere kijk krijgt op het stadsleven.

Lees meer

Indoor remote teamspelen

Online escape teamspel

Lost Treasure

Oom Archibald is overleden en volgens de notaris ben jij de enige erfgenaam.Maar waar ligt dat fortuin ergens verstopt?

Lees meer
Online escape teamspel

Project Pegasus

Drie wetenschappers van het onderzoekslab Spider Technologies zijn gestorven. Heeft een virus hen per ongeluk te pakken gekregen of is er meer aan de hand?

Lees meer

Outdoor actie games en tactiek

Award winnend spelconcept!

Maffia City Battle

Dirty cops, sluwe maffiosi en rivaliserende bendes: wees constant op je hoede tijdens dit zinderende gps-spel, want het gevaar loert overal. Welk team wordt de beruchtste maffiaclan?

Lees meer
Award winnend spelconcept!

Monopolis

Speel de gps-variant van het wereldbefaamde spel Monopoly. Verover gebouwen en verkrijg het monopolie over de stad. Een unieke teambuilding waarbij je ook de stad wat beter leert kennen.

Lees meer
Spannender kan niet!

Shoot Out Pro

Pleeg de grootste kluizenroof uit de geschiedenis met je gps smartphone. Gebruik sluwe trucjes om de kluizen te openen en je tegenstanders uit te schakelen. Maar let op voor de cops!

Lees meer
Kies jouw rol!

The Amazing City Race

Een gps spel met runners, commando's en achtervolgers. Kies jouw rol en beleef een spannende hightech achtervolging doorheen de stad. Een topper als het wat actiever mag!

Lees meer

Mysteries in de stad

Escape Game in de stad

Dr. Crypto's Escape Game Pro

Bevrijd binnen de 120 min zoveel mogelijk virtuele gijzelaars uit de handen van Dr. Crypto! Hij stelt jullie skills op de proef: puzzelen, samenwerken en strategisch handelen.

Lees meer
Topper!

Sherlock Pro

De politie heeft jullie hulp nodig bij het oplossen van een moord. Heeft jouw team speurdersinstinct, vernuftige ondervragingstechnieken en oog voor achtergelaten sporen? Bewijs het ons!

Lees meer

In de natuur

Avontuurlijk geocachen!

De Schat van Pier Kloeffe

Ga op zoek naar de erfenis van Pier Kloeffe tijdens een boeiend geocaching spel in het Westhoek reservaat in De Panne. Welk team gaat met de schat aan de haal?

Lees meer
Exclusieve locatie!

GPS Expedition

Zin in een interactieve ontdekkingsreis dicht bij huis? Bind je wandelschoenen aan en vertrek op gps teambuilding in het dierenpark. Van een unieke teambuilding locatie gesproken!

Lees meer
Avontuurlijk geocachen!

Ontsnappingsroute

Beland in het spannende geocaching avontuur van Adolphe, een eenvoudige dorpeling die de piloten van de neergehaalde geallieerde toestellen in de Ardense bossen hielp ontsnappen tijdens WO II.

Lees meer
Avontuurlijk geocachen!

Pathfinder

Op avontuurlijke geocaching teambuilding met dit spel. Ga met je team op zoek naar de verborgen schat en leer alles over deze gps-schattenjacht in de bosrijke omgeving van Leuven.

Lees meer
Avontuurlijk geocachen!

Westhoek Adventure

Een dagje uitwaaien aan de kust? Dat kan met een gps-dropping doorheen het natuurreservaat en een citygame in de dorpskern van De Panne.

Lees meer

Waarom kiezen voor Geoteam?

  • 15 jaar ervaring binnen de citygame wereld
  • Professionele spelbegeleiders op uw event
  • Faciliteert bij de volledige omkadering van uw teamdag