Zorgeloos een teambuilding organiseren... dat zoek ik!

De teambuilding games van Geoteam laten jou probleemloos een teambuilding organiseren voor je bedrijf. Samen met jou werken we een succesvol programma uit, dat volledig aansluit bij jullie specifieke wensen. We geven advies bij de keuze van de teambuilding-activiteit die het best bij jouw groep collega’s past. Wil je na de teambuilding aansluitend een etentje organiseren of zoek je nog een locatie voor een vergadering vooraf? Wij helpen je met plezier verder! Onze missie is jou en jouw collega’s een onvergetelijke teambuildingsdag te laten beleven!

Teambuilding games met collega's

Verras je collega’s met een innovatieve teambuilding: speel een gps-spel of online escaperoom. Er zijn allerlei teambuilding games beschikbaar, zowel online als fysiek in een stad of op een andere unieke locatie. Ga samen de uitdaging aan en leer elkaar spelenderwijs beter kennen. Zo wordt teambuilding met collega’s écht leuk! Mag je je team niet samenbrengen op één plek? Dan lijkt het misschien lastig om een teambuilding te organiseren, maar dat hoeft niet! Kies in dat geval voor een van de online teambuilding games. Je collega's kunnen dan elk vanaf hun eigen stek (thuis, werkplek, telewerkplek, etc.) samenwerken aan het oplossen van een online escaperoom-mysterie. Het enige wat iedereen nodig heeft is een computer met internetverbinding

Teambuilding games op unieke locaties

Heb je al eens aan een spannend stadsspel gedacht als originele teambuilding op unieke locaties? We sturen jou en je collega’s op pad met een smartphone, een gps en een missie! Onze professionele spelbegeleider laat jullie het verhaal beleven als speurneus, vastgoedmanager of maffioso. Skills als samenwerken, creativiteit, communicatie en strategie zijn van levensbelang! Tijdens onze stadsavonturen ontdek je niet alleen nieuwe plekjes in de stad, maar leer je ook je collega’s van een andere kant kennen. En met een album vol actiefoto’s kun je nog lang nagenieten.

Teambuilding in de natuur

Wil je graag even ontsnappen aan alle stadsdrukte? Vertoef je bij voorkeur in een groene omgeving, waarbij je op een ontspannen en joviale manier de teamspirit kan aanwakkeren? Trek dan met Geoteam de natuur in voor een originele teambuilding aan de kust of in de Ardennen. 

Teambuilding games reserveren

Het organiseren van een teambuilding-activiteit is een hele klus. Wij helpen je hier graag bij, door je een zo compleet mogelijke activiteit aan te bieden. Daarnaast denken we met je mee over de organisatie van je event, zodat dit helemaal wordt aangepast aan jouw wensen! Met onze ruime ervaring weten wij precies wat er komt kijken bij een teambuilding-event. Wij hebben alvast een checklist voor je samengesteld met de belangrijkste voorbereidingen. Laat je gegevens achter via het online contactformulier

Ook interessant:

Online teamspelen| Escapegames organiseren

 

Ontvang je gratis checklist  Neen, ik doe het wel op m'n eentje!

Bedankt trouwe klanten!

Certificate of excellence
  Re unite

  In de stad op een rustig tempo

  Toegankelijk voor iedereen!

  Checkpoint City

  Aan teambuilding doen met een stadsspel? Dat kan! Trek met Checkpoint City je favoriete stad in op een uitdagende ontdekkingstocht vol actie en fun! Met een online foto-album als aandenken.

  Lees meer
  Meest gekozen game!

  GPS City Challenge

  Dit gps-stadsspel leidt je op een verrassende manier langs alle bekende en minder bekende plekjes in de stad. Op iedere locatie word je uitgedaagd met vragen, raadsels of opdrachten.

  Lees meer
  Teambuildingtopper!

  Het Bondgenootschap

  Test je speurskills tijdens deze geheimzinnige gps-speurtocht. Sluit bondgenootschappen met vriend en vijand en ontmasker de mysterieuze Outsider alvorens hij de stad op stelten zet!

  Lees meer

  Mysteries in de stad

  Escape Game in de stad

  Dr. Crypto's Escape Game Pro

  Bevrijd binnen de 120 min zoveel mogelijk virtuele gijzelaars uit de handen van Dr. Crypto! Hij stelt jullie skills op de proef: puzzelen, samenwerken en strategisch handelen.

  Lees meer
  een teamverbindend spel

  El Profesor

  El Profesor maakt zich klaar voor de volgende historische kraak ?!
  Helaas heeft hij een groot probleem: zijn bendeleden zitten nog opgesloten in de stad en hij heeft jullie nodig als lokale handlangers. 

  Lees meer
  Topper!

  Sherlock Pro

  De politie heeft jullie hulp nodig bij het oplossen van een moord. Heeft jouw team speurdersinstinct, vernuftige ondervragingstechnieken en oog voor achtergelaten sporen? Bewijs het ons!

  Lees meer

  Waarom kiezen voor Geoteam?

  • 16 jaar ervaring binnen de citygame wereld
  • Professionele begeleiders op uw event
  • Faciliteert bij de volledige omkadering van uw teambuilding activiteit

  Outdoor actie games en tactiek

  Award winnend spelconcept!

  Maffia City Battle

  Dirty cops, sluwe maffiosi en rivaliserende bendes: wees constant op je hoede tijdens dit zinderende gps-spel, want het gevaar loert overal. Welk team wordt de beruchtste maffiaclan?

  Lees meer
  Award winnend spelconcept!

  Monopolis

  Speel de gps-variant van het wereldbefaamde spel Monopoly. Verover gebouwen en verkrijg het monopolie over de stad. Een unieke teambuilding waarbij je ook de stad wat beter leert kennen.

  Lees meer
  Spannender kan niet!

  Shoot Out Pro

  Pleeg de grootste kluizenroof uit de geschiedenis met je gps smartphone. Gebruik sluwe trucjes om de kluizen te openen en je tegenstanders uit te schakelen. Maar let op voor de cops!

  Lees meer

  Online escape rooms in teamverband

  Online team game

  Dr. Crypto's ONLINE Escape Game

  De Crazy Leaders Summit in Brussel kan niet doorgaan zonder de 9 gekste wereldleiders die door Dr. Crypto gekidnapt werden. Ga met je team vanachter je pc op zoek naar de geheime locaties en kraak de codes.

  Lees meer
  Online escape room

  Lost Treasure

  Oom Archibald is overleden en volgens de notaris ben jij de enige erfgenaam. Maar waar ligt dat fortuin ergens verstopt?
  Onderzoek met je team de verlaten 3D villa en achtergelaten documenten.

  Lees meer
  Online escape room intern. bekroond

  Project Pegasus

  Drie wetenschappers van het onderzoekslab Spider Technologies zijn gestorven. Heeft een virus hen per ongeluk te pakken gekregen of is er meer aan de hand?

  Lees meer

  In de natuur

  Avontuurlijk geocachen!

  De Schat van Pier Kloeffe

  Ga op zoek naar de erfenis van Pier Kloeffe tijdens een boeiend geocaching spel in het Westhoek reservaat in De Panne. Welk team gaat met de schat aan de haal?

  Lees meer
  Exclusieve locatie!

  GPS Expedition

  Zin in een interactieve ontdekkingsreis dicht bij huis? Bind je wandelschoenen aan en vertrek op gps teambuilding in het dierenpark. Van een unieke teambuilding locatie gesproken!

  Lees meer
  Avontuurlijk geocachen!

  Ontsnappingsroute

  Beland in het spannende geocaching avontuur van Adolphe, een eenvoudige dorpeling die de piloten van de neergehaalde geallieerde toestellen in de Ardense bossen hielp ontsnappen tijdens WO II.

  Lees meer
  Avontuurlijk geocachen!

  Pathfinder

  Op avontuurlijke geocaching teambuilding met dit spel. Ga met je team op zoek naar de verborgen schat en leer alles over deze gps-schattenjacht in de bosrijke omgeving van Leuven.

  Lees meer