Aachen

Aachen, een betoverende wervelwind van geschiedenis en moderniteit, heet elke bezoeker welkom met open armen. Doordrenkt van geschiedenis en bruisende vitaliteit, begroet bezoekers met de majestueuze Dom van Aken, ooit het domein van Karel de Grote. In geplaveide straten vermengt het verleden zich met het heden, terwijl de Paltskapel middeleeuwse grootsheid uitstraalt. De eeuwenoude tradities van de Carolus Thermen bieden ontspanning, terwijl levendige marktpleinen en het jaarlijkse “Aachener Bend”-festival de stad tot leven brengen.

Om deze prachtige stad in al haar glorie te verkennen, zijn onze Geoteam stadsspellen de perfecte reisgenoot. Laat je leiden door de betoverende straten en ontdek Aachen op een unieke en meeslepende manier, waar geschiedenis en plezier naadloos samenkomen.

Deze spellen raden wij aan

  • Sherlock Kids: Zijn je kinderen echte speurneuzen? Wijkt hun smartphone geen enkel moment van hun zijde? Dan combineert Sherlock beide werelden in één stadsspel! Doorkruis met je smartphone de stad op zoek naar hints om zo de moord op te lossen. Waan je échte Sherlocks in deze zoektocht voor kinderen!
  • Dr. Crypto’s Escape Game: Bevrijd binnen de 2 uur zoveel mogelijk gijzelaars! Hou je van strategie, samenwerking en puzzels? Dan is dit Escape Game stadsspel echt iets voor jou!

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× Hoe kan ik je helpen?