Aalst

Verken de betoverende wereld van Aalst, waar de historie fluistert door geplaveide straten en het carnaval de stad laat bruisen. Laat je betoveren door de pracht van de Grote Markt, omringd door eeuwenoude gebouwen die getuigen van een rijk verleden. Temidden van deze levendige sfeer voegt Geoteam een speelse dimensie toe. Laat de stad jouw speelveld zijn, waar elke steeg een nieuwe uitdaging biedt en elke hoek een verrassing verbergt. Aalst, waar geschiedenis en hedendaagse avonturen samenkomen, en waar Geoteam’s interactieve spellen de verkenning nog boeiender maken.

Geoteam Het Bondgenootschap

Deze spellen raden wij aan

  • Shoot Out: Waan je in een spannende misdaadfilm tijdens dit spannend stadsspel. Je staat oog in oog met je tegenstanders, klaar met je vinger aan de trekker om het beslissende duel aan te gaan! We hebben je wapen echter ingeruild voor een slimme gps-telefoon.
  • City Adventure: Dit gps stadsspel is de ideale manier om de stad op een interactieve en alternatieve manier te ontdekken! Bezoek bekende en minder bekende plekjes, los vragen en raadsels op en leef je creatief uit bij de foto- en video-opdrachten!

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× Hoe kan ik je helpen?