Aarlen

Aarlen, een stad doordrenkt van geschiedenis en Bourgondische charme, nodigt bezoekers uit voor een betoverende verkenning. Het historische centrum, met zijn middeleeuwse architectuur en gezellige markten, weerspiegelt de veelzijdigheid van deze stad in Zuid-België. Ontdek de lokale cultuur, proef culinaire hoogstandjes en laat je leiden door de groene landschappen rondom Aarlen. Voor een unieke en interactieve ervaring in deze betoverende omgeving, bieden wij onze innovatieve stadsspellen aan. Laat je leiden door de straten van Aarlen, ontdek de geschiedenis en ervaar plezier in overvloed met de spellen van Geoteam, waar avontuur en cultuur samenkomen.

Geoteam Bondgenootschap

Deze spellen raden wij aan

  • Shoot Out: Zet de achtervolging in! Je gaat de strijd aan om zoveel mogelijk virtuele kluizen op te blazen en de tegenstanders te beroven.
  • The Wedding Planner: De weddingplanner heeft gefaald! Breng snel alle ontbrekende attributen in orde voor de trouwdag van je beste vriendin. Maar ontwijk vooral de virtuele boze schoonmoeder en het ex-vriendje.

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× Hoe kan ik je helpen?