Amiens

Amiens, gelegen in het noorden van Frankrijk, straalt grandeur uit met zijn indrukwekkende kathedraal, een icoon van gotische pracht. De stad ademt geschiedenis door schilderachtige grachten en sfeervolle wijken. Geoteam biedt een boeiende toevoeging aan jouw ontdekking van Amiens met onze stadsspellen. Elk steegje onthult een nieuw verhaal, terwijl je unieke bezienswaardigheden zoals de drijvende tuinen en de middeleeuwse Quartier Saint-Leu verkent. Onze spellen injecteren plezier en teamwork in je bezoek, waarbij de pracht van Amiens en de opwinding van avontuur harmonieus samenvloeien.

Geoteam Sherlock game

Deze spellen raden wij aan

  • Hunted: In teamverband gaan jullie de strijd aan met elkaar! Tijdens dit spannend en sportief stadsspel kruip je zowel in de huid van crimineel als van premiejager. Halverwege worden de rollen namelijk omgedraaid!
  • Dr Crypto’s Escape Game Junior: Ren met je smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Hij daagt je uit met raadsels, doordenkers en puzzels. Los ze snel op, want alleen zo kan je de virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van Dr. Crypto.

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× Hoe kan ik je helpen?