Arras

Arras, een stad doordrenkt van historie, lonkt met zijn gracieuze Grote Markt en het kenmerkende Belfort. Het charmante stadscentrum, doordrenkt van barokke pracht en sfeervolle pleinen, straalt een tijdloze allure uit. Verken de imposante kathedraal en het historische stadhuis, omringd door pittoreske straatjes waar elke steen getuige is van een rijke geschiedenis.

Voeg een speelse dimensie toe aan je bezoek en laat onze spellen de unieke bezienswaardigheden van Arras in de schijnwerpers zetten.

Deze spellen raden wij aan

  • Shoot Out: Waan je in een spannende misdaadfilm tijdens dit spannend stadsspel. Je staat oog in oog met je tegenstanders, klaar met je vinger aan de trekker om het beslissende duel aan te gaan! We hebben je wapen echter ingeruild voor een slimme gps-telefoon.
  • Sherlock Kids: Zijn je kinderen echte speurneuzen? Wijkt hun smartphone geen enkel moment van hun zijde? Dan combineert Sherlock beide werelden in één stadsspel! Doorkruis met je smartphone de stad op zoek naar hints om zo de moord op te lossen. Waan je échte Sherlocks in deze zoektocht voor kinderen!

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× Hoe kan ik je helpen?