Blankenberge

Als bruisende badplaats aan de Belgische kust, charmeert Blankenberge met zijn levendige boulevard en iconische pier. Het stadscentrum biedt een scala aan entertainment en gezelligheid. Ontdek unieke bezienswaardigheden, zoals de vuurtoren.

Geoteam voegt een vernieuwend element toe aan je bezoek. Duik in de levendige sfeer van Blankenberge terwijl je de stad verkent met één van onze stadspellen. Een memorabele ervaring vol avontuur wacht op jou in deze dynamische badplaats aan de Noordzee.

Geoteam Sherlock game

Deze spellen raden wij aan

  • Sherlock: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel!
  • Dr Crypto’s Escape Game: Ren met je smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Tijdens dit stadsspel word je uitgedaagd met breinbrekende puzzels. Los ze snel op, want alleen zo kan je zoveel mogelijk virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van Dr. Crypto.

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× Hoe kan ik je helpen?