Bornem

Deze dynamische stad doordrenkt van geschiedenis, biedt een scala aan activiteiten. Verken het imposante Kasteel van Bornem, omringd door weelderige parken, of geniet van de lokale sfeer op de levendige Markt. Bornem is ook bekend als de thuisbasis van de jaarlijkse Dodentocht, een uitdagende wandeltocht van 100 km.

Kan je geen genoeg krijgen van het avontuur? Ga dan nog een stapje verder met één van onze avontuurlijke stadsspellen! Baan je weg door de Bornemse charme en bezienswaardigheden. Van historische pracht tot moderne uitdagingen. Bornem heeft het allemaal!

Game Sherlock

Deze spellen raden wij aan

  • Sherlock: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel!
  • Hunted: In teamverband gaan jullie de strijd aan met elkaar! Tijdens dit spannend en sportief stadsspel kruip je zowel in de huid van crimineel als van premiejager. Halverwege worden de rollen namelijk omgedraaid! Je speelt best met een even aantal teams!
  • GPS City Adventure: Dit gps stadsspel is de ideale manier om de stad op een interactieve en alternatieve manier te ontdekken! Bezoek bekende en minder bekende plekjes, los vragen en raadsels op en leef je creatief uit bij de foto- en video-opdrachten!

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× Hoe kan ik je helpen?