De Panne

Ontdek De Panne, een betoverende badplaats aan de Belgische kust. Geniet van uitgestrekte zandstranden, verken het prachtige natuurreservaat De Westhoek en beleef plezier in Plopsaland De Panne. Wandel langs de levendige boulevard vol winkels en restaurants en geniet van evenementen zoals markten en concerten. Voeg een interactief element toe aan je bezoek met één van onze spellen, waarbij je op avontuurlijke wijze de stad ontdekt, uitdagingen aangaat en samen plezier beleeft. Verrijk je ervaring in De Panne met Geoteam en creëer blijvende herinneringen met vrienden, familie of collega’s.

Geoteam Samenwerking

Deze spellen raden wij aan

  • Strik de Vrijgezel: Eén van je vrienden gaat binnenkort trouwen en jullie willen hem of haar een dagje in de schijnwerpers plaatsen? Op zoek naar een vrijgezellenspel dat je met de hele vriendengroep samen kan spelen? Kies dan voor dit vrijgezellenspel vol ludieke opdrachten. Lachen en tieren, de ganse namiddag!
  • Sherlock: De politie heeft jullie hulp nodig bij het oplossen van een moord. Heeft jouw team speurdersinstinct, vernuftige ondervragingstechnieken en oog voor achtergelaten sporen? Bewijs het ons!
  • GPS City Adventure: Dit gps stadsspel is de ideale manier om de stad op een interactieve en alternatieve manier te ontdekken! Bezoek bekende en minder bekende plekjes, los vragen en raadsels op en leef je creatief uit bij de foto- en video-opdrachten!

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× Hoe kan ik je helpen?