Eeklo

Eeklo, een verborgen juweel in Oost-Vlaanderen, charmeert met zijn rijke geschiedenis, levendige cultuur en weelderige natuur. Ontdek de oude textielindustrie en verken de groene omgeving met zijn gezellige kreken en bossen. Voor een unieke verkenning van de stad staan onze spellen garant. Duik in interactieve avonturen die je door de straten leiden, historische geheimen onthullen en teamspirit aanwakkeren. Maak je bezoek aan Eeklo onvergetelijk met een mix van erfgoed, kunst en ontdekking, en laat je verrassen door de verborgen schatten van deze stad samen met Geoteam.

Geoteam Sherlock game

Deze spellen raden wij aan

  • Sherlock: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel!
  • Dr Crypto’s Escape Game: Ren met je smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Tijdens dit stadsspel word je uitgedaagd met breinbrekende puzzels. Los ze snel op, want alleen zo kan je zoveel mogelijk virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van Dr. Crypto.

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× Hoe kan ik je helpen?