Eeklo

Verken Eeklo op een boeiende en vermakelijke manier met vrienden en familie door deel te nemen aan een spannend stadsspel. Laat je meeslepen door de opwinding van het oplossen van puzzels, het vinden van aanwijzingen en het ontdekken van verborgen juweeltjes terwijl je samen lacht en leert. Ervaar een unieke mix van plezier en avontuur, en laat Eeklo jouw speelveld zijn vol spanning en beleving.

In Eeklo kan je deze Do-it-yourself stadsspellen  met je eigen smartphone spelen:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Eeklo, een verborgen juweel in Oost-Vlaanderen, charmeert met zijn rijke geschiedenis, levendige cultuur en weelderige natuur. Ontdek de oude textielindustrie en verken de groene omgeving met zijn gezellige kreken en bossen. Voor een unieke verkenning van de stad staan onze spellen garant. Duik in interactieve avonturen die je door de straten leiden, historische geheimen onthullen en teamspirit aanwakkeren. Maak je bezoek aan Eeklo onvergetelijk met een mix van erfgoed, kunst en ontdekking, en laat je verrassen door de verborgen schatten van deze stad samen met Geoteam.

Geoteam Sherlock game

Deze spellen raden wij aan

  • The Wedding Planner: Geen zin om cupcakes te bakken en je nagels te lakken? Steek wat actie in je vrijgezellendag met de vrouwen! The Wedding Planner is hét stadsspel voor een onvergetelijke vrijgezellendag vol spanning, fun en hilariteit!
  • Hunted: Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?
  • Sherlock kids: Zijn je kinderen echte speurneuzen? Wijkt hun smartphone geen enkel moment van hun zijde? Dan combineert Sherlock beide werelden in één stadsspel! Doorkruis met je smartphone de stad op zoek naar hints om zo de moord op te lossen.

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !

× How can I help you?