Eindhoven

Eindhoven, het bruisende hart van technologie en design in Nederland, biedt een boeiende mix van geschiedenis en innovatie. Van het iconische Philips Museum tot de hippe wijk Strijp-S en levendige Stratumseind, de stad barst van energie. Bezoekers kunnen genieten van culturele hoogtepunten zoals de Dutch Design Week en het betoverende GLOW-festival. Voor een interactieve verkenning bieden onze spellen een unieke ervaring. Ontdek de stad op speelse wijze, los raadsels op en ontrafel verborgen schatten terwijl je teamspirit versterkt. Maak je bezoek aan Eindhoven onvergetelijk met een mix van erfgoed, innovatie en avontuur.

Geoteam Sherlock game

Deze spellen raden wij aan

  • Shoot Out: Waan je in een spannende misdaadfilm tijdens dit spannend stadsspel. Je staat oog in oog met je tegenstanders, klaar met je vinger aan de trekker om het beslissende duel aan te gaan! We hebben je wapen echter ingeruild voor een slimme gps-telefoon.
  • Dr Crypto’s Escape Game: Ren met je smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Tijdens dit stadsspel word je uitgedaagd met breinbrekende puzzels. Los ze snel op, want alleen zo kan je zoveel mogelijk virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van Dr. Crypto.

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× Hoe kan ik je helpen?