Genk

Een bruisende stad in Limburg, doordrenkt met mijnerfgoed en multiculturele vibes? Dat is Genk in een notendop. Verken het verleden in het C-mine museum, dompel je onder in diverse culturele ervaringen en geniet van de natuur in het Nationaal Park Hoge Kempen. Voor een dynamische verkenning bieden onze spellen een spannende toevoeging. Los mysteries op, ontdek verborgen schatten en versterk de teamgeest terwijl je door de straten van Genk navigeert. Maak je bezoek aan Genk onvergetelijk door de mix van geschiedenis, cultuur en avontuur te ervaren met deze interactieve en meeslepende Geoteam spellen.

Geoteam Samenwerking

Deze spellen raden wij aan

  • Sherlock Kids: Zijn je kinderen echte speurneuzen? Wijkt hun smartphone geen enkel moment van hun zijde? Dan combineert Sherlock beide werelden in één stadsspel! Doorkruis met je smartphone de stad op zoek naar hints om zo de moord op te lossen. Waan je échte Sherlocks in deze zoektocht voor kinderen!
  • The Hangover: Geen inspiratie meer om flauwe grappen uit te halen? Nog te vroeg om in de drank te vliegen? Steek dan met The Hangover wat actie in jouw vrijgezellendag onder mannen. Ga voor een stadsspel vol plezier, spanning en natuurlijk de overwinning!

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× Hoe kan ik je helpen?