Hoei

Ga op een spannend avontuur met vrienden en familie en ontdek Hoei op een unieke en speelse manier met een opwindend stadsspel. Laat je betoveren door de fascinerende straten, los uitdagende raadsels op en ontdek verborgen schatten terwijl je samen plezier beleeft en leert. Ervaar een onvergetelijke mix van spanning en avontuur, en laat Hoei jouw speelveld zijn vol opwinding en beleving.

In Hoei kan je deze Do-it-yourself stadsspellen  met je eigen smartphone spelen:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Welkom in het betoverende Hoei, waar geschiedenis en charme samenkomen langs de schilderachtige Maas. Bewonder de majestueuze Citadel en de gotische pracht van de Notre-Dame Collegiale Kerk. Ontdek het levendige Marktplein met gezellige terrassen en lokale lekkernijen. Voor een avontuurlijke twist biedt Geoteam spannende spellen aan, waarmee je de stad op een interactieve en vermakelijke manier kunt verkennen. Laat je betoveren door de schoonheid van Hoei terwijl je deelneemt aan deze unieke ervaring. Verlies jezelf in het verleden, geniet van het heden en ontdek Hoei zoals nooit tevoren met de opwindende spellen van Geoteam!

Geoteam Sherlock game

Deze spellen raden wij aan

  • The Wedding Planner: Geen zin om cupcakes te bakken en je nagels te lakken? Steek wat actie in je vrijgezellendag met de vrouwen! The Wedding Planner is hét stadsspel voor een onvergetelijke vrijgezellendag vol spanning, fun en hilariteit!
  • Hunted: Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?
  • Sherlock kids: Zijn je kinderen echte speurneuzen? Wijkt hun smartphone geen enkel moment van hun zijde? Dan combineert Sherlock beide werelden in één stadsspel! Doorkruis met je smartphone de stad op zoek naar hints om zo de moord op te lossen.

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !

× How can I help you?