La Louvière

Beleef een onvergetelijk avontuur met vrienden en familie terwijl je op speelse wijze La Louvière ontdekt met een boeiend stadsspel. Laat je verrassen door uitdagende missies, ontdek verborgen schatten en geniet van de opwinding van interactieve verkenning. Creëer onvergetelijke herinneringen vol plezier en vreugde, en laat La Louvière jouw magische speelterrein zijn vol spanning en fun.

In La Louvière kan je deze Do-it-yourself stadsspellen  met je eigen smartphone spelen:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

La Louvière, een parel in Henegouwen, verwelkomt je met indrukwekkende hoogtepunten. Ontdek de adembenemende Strépy-Thieu-scheepslift, een hydraulisch wonder dat de regio verbindt. Wandel door het UNESCO-werelderfgoed van Bois-du-Luc, een mijnwerkersdorp dat de industriële erfenis koestert. Verlies jezelf in het Musée Ianchelevici, waar kunst en geschiedenis samenkomen. In het bruisende stadscentrum ervaar je de culturele diversiteit. Voeg een dynamische dimensie toe aan je ontdekking met Geoteam’s spannende spellen, die de stad transformeren tot een interactief speelveld vol avontuur en ontdekking. La Louvière, waar verleden en heden elkaar omhelzen, nodigt je uit voor een onvergetelijke ervaring!

Geoteam Sherlock game

Deze spellen raden wij aan

  • Shoot Out: Beleef een spannend achtervolgingsspelletje. Je gaat de strijd aan om zoveel mogelijk virtuele kluizen op te blazen en de tegenstanders te beroven.
  • Dr.Crypto’s escape game jr: Ren met je smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Hij daagt je uit met raadsels, doordenkers en puzzels. Los ze snel op, want alleen zo kan je de virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van Dr. Crypto.
  • The Wedding Planner: Geen zin om cupcakes te bakken en je nagels te lakken? Steek wat actie in je vrijgezellendag met de vrouwen! The Wedding Planner is hét stadsspel voor een onvergetelijke vrijgezellendag vol spanning, fun en hilariteit!

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !

× How can I help you?