Lommel

Lommel, een ware schatkamer in België, omarmt bezoekers met zijn betoverende mix van natuurlijke pracht en culturele schatten. Verken de uitgestrekte Lommelse Sahara, een uniek natuurgebied met duinen en heldere meren. Bezoek de indrukwekkende GlazenHuis site, gewijd aan hedendaagse glaskunst. De unieke Molse Meren, een reeks waterplassen, bieden ontspanning en recreatie. Voeg een speelse draai toe aan je ontdekking met Geoteam’s stadsspellen, waar elke hoek van Lommel een verrassing brengt. Laat je betoveren door de natuurlijke pracht en kunstzinnige schatten, en ontdek de stad op een interactieve en speelse manier met de spellen van Geoteam.

Geoteam Checkpoint City

Deze spellen raden wij aan

  • Strik de Vrijgezel: Eén van je vrienden gaat binnenkort trouwen en jullie willen hem of haar een dagje in de schijnwerpers plaatsen? Op zoek naar een vrijgezellenspel dat je met de hele vriendengroep samen kan spelen? Kies dan voor dit vrijgezellenspel vol ludieke opdrachten. Lachen en tieren, de ganse namiddag!
  • Sherlock: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel!

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× Hoe kan ik je helpen?