Stad Lommel teambuilding

Lommel

Beleef een onvergetelijk avontuur met vrienden en familie terwijl je op speelse wijze Lommel ontdekt met een boeiend stadsspel. Laat je verrassen door uitdagende missies, ontdek verborgen schatten en geniet van de opwinding van interactieve verkenning. Creëer onvergetelijke herinneringen vol plezier en vreugde, en laat Lommel jouw magische speelterrein zijn vol spanning en fun.

Do-it-yourself stadsspel in Lommel  met je eigen smartphone:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Lommel, een ware schatkamer in België, omarmt bezoekers met zijn betoverende mix van natuurlijke pracht en culturele schatten. Verken de uitgestrekte Lommelse Sahara, een uniek natuurgebied met duinen en heldere meren. Bezoek de indrukwekkende GlazenHuis site, gewijd aan hedendaagse glaskunst. De unieke Molse Meren, een reeks waterplassen, bieden ontspanning en recreatie. Voeg een speelse draai toe aan je ontdekking met Geoteam’s stadsspellen, waar elke hoek van Lommel een verrassing brengt. Laat je betoveren door de natuurlijke pracht en kunstzinnige schatten, en ontdek de stad op een interactieve en speelse manier met de spellen van Geoteam.

Geoteam Checkpoint City

Deze spellen raden wij aan

  • Shoot Out: Beleef een spannend achtervolgingsspelletje. Je gaat de strijd aan om zoveel mogelijk virtuele kluizen op te blazen en de tegenstanders te beroven.
  • Dr.Crypto’s escape game jr: Ren met je smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Hij daagt je uit met raadsels, doordenkers en puzzels. Los ze snel op, want alleen zo kan je de virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van Dr. Crypto.
  • The Wedding Planner: Geen zin om cupcakes te bakken en je nagels te lakken? Steek wat actie in je vrijgezellendag met de vrouwen! The Wedding Planner is hét stadsspel voor een onvergetelijke vrijgezellendag vol spanning, fun en hilariteit!

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !