Maaseik

Beleef een onvergetelijk avontuur met vrienden en familie terwijl je op speelse wijze Maaseik ontdekt met een boeiend stadsspel. Laat je verrassen door uitdagende missies, ontdek verborgen schatten en geniet van de opwinding van interactieve verkenning. Creëer onvergetelijke herinneringen vol plezier en vreugde, en laat Maaseik jouw magische speelterrein zijn vol spanning en fun.

In Maaseik kan je deze Do-it-yourself stadsspellen  met je eigen smartphone spelen:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Maaseik, een parel in Belgisch Limburg, fascineert met zijn historische charme en eigentijdse levendigheid. Het Agnetenklooster en de Sint-Catharinakerk ademen middeleeuwse grandeur uit, terwijl de Markt met gezellige terrassen een bruisend centrum vormt. De Maasplassen bieden een serene ontsnapping aan het water. Duik in de kunstgeschiedenis in het Maaseik Museum en ontdek de invloeden van de gebroeders Van Eyck. Voor een interactieve ontdekking van deze betoverende stad bieden wij onze verrassende stadsspellen aan. Laat Maaseik je betoveren, waar elke steeg een verhaal vertelt en elke uitdaging van Geoteam een nieuw avontuur onthult.

Deze spellen raden wij aan

  • Shoot Out: Beleef een spannend achtervolgingsspelletje. Je gaat de strijd aan om zoveel mogelijk virtuele kluizen op te blazen en de tegenstanders te beroven.
  • Dr.Crypto’s escape game jr: Ren met je smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Hij daagt je uit met raadsels, doordenkers en puzzels. Los ze snel op, want alleen zo kan je de virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van Dr. Crypto.
  • The Wedding Planner: Geen zin om cupcakes te bakken en je nagels te lakken? Steek wat actie in je vrijgezellendag met de vrouwen! The Wedding Planner is hét stadsspel voor een onvergetelijke vrijgezellendag vol spanning, fun en hilariteit!

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !

× How can I help you?