Maasmechelen

Deze stad is doordrenkt van geschiedenis en moderniteit en nodigt uit tot een unieke ontdekking. Het indrukwekkende Nationaal Park Hoge Kempen omringt de stad met weelderige natuur en adembenemende landschappen. Geniet van de sfeer in Maasmechelen Village, een shoppingbestemming met luxe boetieks. De voormalige mijngebouwen, zoals Connecterra, vertellen het verhaal van een industrieel verleden. Voor een speelse verkenning van deze veelzijdige stad biedt Geoteam boeiende stadsspellen aan. Laat Maasmechelen je betoveren, waar elke hoek een nieuwe ontdekking kan zijn en waar Geoteam’s spellen de stad in een interactief avontuur transformeren.

Geoteam Dr Crypto's escape game

Deze spellen raden wij aan

  • The Hangover: Geen inspiratie meer om flauwe grappen uit te halen? Nog te vroeg om in de drank te vliegen? Steek dan met The Hangover wat actie in jouw vrijgezellendag onder mannen. Ga voor een stadsspel vol plezier, spanning en natuurlijk de overwinning!
  • Hunted: In teamverband gaan jullie de strijd aan met elkaar! Tijdens dit spannend en sportief stadsspel kruip je zowel in de huid van crimineel als van premiejager. Halverwege worden de rollen namelijk omgedraaid! Je speelt best met een even aantal teams!

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× Hoe kan ik je helpen?