Marche-en-Famenne

Beleef een onvergetelijk avontuur met vrienden en familie terwijl je op speelse wijze Marche-en-Famenne ontdekt met een boeiend stadsspel. Laat je verrassen door uitdagende missies, ontdek verborgen schatten en geniet van de opwinding van interactieve verkenning. Creëer onvergetelijke herinneringen vol plezier en vreugde, en laat Marche-en-Famenne jouw magische speelterrein zijn vol spanning en fun.

In Marche-en-Famenne kan je deze Do-it-yourself stadsspellen  met je eigen smartphone spelen:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Dompel jezelf onder in de betoverende charme van Marche-en-Famenne, waar middeleeuwse architectuur en moderne levendigheid elkaar omarmen. Ontdek de historische geheimen van de stad terwijl je door schilderachtige straatjes slentert en de imposante Eglise Saint-Remacle bewondert. Het levendige Place aux Foires biedt een bruisend middelpunt met lokale winkels en gezellige cafés. Te midden van deze prachtige omgeving voegt Geoteam een speelse dimensie toe met onze stadsspellen die elke hoek van Marche-en-Famenne tot een uitdaging maken. Laat je meevoeren door de tijdloze schoonheid van deze stad, waar elke Geoteam-uitdaging een nieuw hoofdstuk van ontdekking onthult.

Geoteam Samenwerking

Deze spellen raden wij aan

  • Shoot Out: Beleef een spannend achtervolgingsspelletje. Je gaat de strijd aan om zoveel mogelijk virtuele kluizen op te blazen en de tegenstanders te beroven.
  • Dr.Crypto’s escape game jr: Ren met je smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Hij daagt je uit met raadsels, doordenkers en puzzels. Los ze snel op, want alleen zo kan je de virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van Dr. Crypto.
  • The Wedding Planner: Geen zin om cupcakes te bakken en je nagels te lakken? Steek wat actie in je vrijgezellendag met de vrouwen! The Wedding Planner is hét stadsspel voor een onvergetelijke vrijgezellendag vol spanning, fun en hilariteit!

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !

× How can I help you?