Middelkerke

Langs de kustlijn van Middelkerke dansen de zonnestralen op het zand, waar het bruisende leven en de zilte zeelucht elkaar ontmoeten. De levendige dijk nodigt uit tot ontspannende wandelingen en biedt een panoramisch uitzicht op de Noordzee. Het Casino Middelkerke fonkelt als een hedendaagse parel aan de kust, terwijl kunstliefhebbers de beeldenroute kunnen verkennen. Geoteam brengt een speelse twist aan de kustverkenning met stadsspellen die de stranden en boulevards omtoveren tot interactieve speelvelden vol avontuur en ontdekking. Duik in de dynamiek van Middelkerke, waar elk van onze spellen een golfdans van plezier en uitdagingen brengt.

Geoteam Sherlock game

Deze spellen raden wij aan

  • Strik de Vrijgezel: Eén van je vrienden gaat binnenkort trouwen en jullie willen hem of haar een dagje in de schijnwerpers plaatsen? Op zoek naar een vrijgezellenspel dat je met de hele vriendengroep samen kan spelen? Kies dan voor dit vrijgezellenspel vol ludieke opdrachten. Lachen en tieren, de ganse namiddag!
  • Dr Crypto’s Escape Game Junior: Ren met je smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Hij daagt je uit met raadsels, doordenkers en puzzels. Los ze snel op, want alleen zo kan je de virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van Dr. Crypto.

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× Hoe kan ik je helpen?