Nieuwpoort

Ga op een spannend avontuur met vrienden en familie en ontdek Nieuwpoort op een unieke en speelse manier met een opwindend stadsspel. Laat je betoveren door de fascinerende straten, los uitdagende raadsels op en ontdek verborgen schatten terwijl je samen plezier beleeft en leert. Ervaar een onvergetelijke mix van spanning en avontuur, en laat Nieuwpoort jouw speelveld zijn vol opwinding en beleving.

In Nieuwpoort kan je deze Do-it-yourself stadsspellen  met je eigen smartphone spelen:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Langs de zonnige kustlijn onthult Nieuwpoort haar charme als een stad doordrenkt van maritieme allure. Het imposante Koning Albert I-monument en de historische Onze-Lieve-Vrouwekerk markeren het hart van de stad. Wandel over de iconische Albert I-laan en ontspan aan de jachthaven met zijn elegante boten. Geoteam’s stadsspellen voegen een extra vleugje plezier toe aan de verkenning van Nieuwpoort, waar elke dijk en elk plein een nieuw avontuur beloven. Laat je betoveren door de zeelucht en de bruisende energie van deze kustplaats, waar Geoteam’s spellen de stad transformeren tot een interactief speelparadijs vol uitdagingen en ontdekkingen.

Deze spellen raden wij aan

  • Sherlock: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel!
  • Katan: Verover de stad met een smartphone op zoek naar grondstoffen om je kolonie uit te breiden maar wees waakzaam want struikrovers en andere teams liggen mogelijk op de loer om je te saboteren!
  • Dr.Crypto’s escape game: Ben je verzot op het concept van escape rooms, maar zit je liever niet opgesloten in een kleine kamer? Dan kan je met dit Escape Game stadsspel alle voordelen meenemen naar de stad! Bevrijd binnen de 120 minuten zoveel mogelijk gijzelaars uit de handen van Dr. Crypto en ga samen met je team voor de overwinning!

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !

× How can I help you?