Nijvel

Temidden van de Brabantse schoonheid onthult Nijvel haar rijke erfgoed. Ontdek de serene atmosfeer van de Collegiale Sint-Gertrudiskerk, een gotisch meesterwerk dat de skyline siert. Slenter door de geplaveide straten van de Grote Markt, waar het stadhuis pronkt met zijn middeleeuwse pracht. De stad ademt geschiedenis uit, en Geoteam voegt een speelse twist toe met stadsspellen die de verborgen schatten van Nijvel onthullen. Laat je betoveren door de authentieke charme van deze stad, waar elke hoek een nieuw hoofdstuk van ontdekking belooft, en elk Geoteam-spel een avontuurlijke dimensie toevoegt aan je verkenningstocht.

Geoteam Dr Crypto's escape game

Deze spellen raden wij aan

  • Shoot Out: Waan je in een spannende misdaadfilm tijdens dit spannend stadsspel. Je staat oog in oog met je tegenstanders, klaar met je vinger aan de trekker om het beslissende duel aan te gaan! We hebben je wapen echter ingeruild voor een slimme gps-telefoon.
  • The Weddingplanner: Steek wat actie in je vrijgezellendag met de vrouwen! The Wedding Planner is hét stadsspel voor een onvergetelijke vrijgezellendag vol spanning, fun en hilariteit!

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× Hoe kan ik je helpen?