Ninove

Ga op een spannend avontuur met vrienden en familie en ontdek Ninove op een unieke en speelse manier met een opwindend stadsspel. Laat je betoveren door de fascinerende straten, los uitdagende raadsels op en ontdek verborgen schatten terwijl je samen plezier beleeft en leert. Ervaar een onvergetelijke mix van spanning en avontuur, en laat Ninove jouw speelveld zijn vol opwinding en beleving.

In Ninove kan je deze Do-it-yourself stadsspellen  met je eigen smartphone spelen:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Te midden van de glooiende heuvels en langs de oevers van de Dender onthult Ninove haar charme. Laat je meeslepen door de historische pracht van de Abdijkerk en wandel over de levendige Graanmarkt met haar gezellige terrassen. Hier, waar de tijd lijkt te vertragen, biedt Geoteam’s stadsspellen een eigentijdse draai aan de verkenning. Laat Ninove je betoveren, waar elke straat een verhaal vertelt en elk Geoteam-spel een avontuurlijke dimensie toevoegt aan de tijdloze sfeer van deze stad. Ontdek de geheimen van Ninove op een interactieve en speelse manier, waar elke uitdaging een nieuwe ontdekking belooft.

Geoteam Monopolis game

Deze spellen raden wij aan:

  • Sherlock: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel!
  • Katan: Verover de stad met een smartphone op zoek naar grondstoffen om je kolonie uit te breiden maar wees waakzaam want struikrovers en andere teams liggen mogelijk op de loer om je te saboteren!
  • Dr.Crypto’s escape game: Ben je verzot op het concept van escape rooms, maar zit je liever niet opgesloten in een kleine kamer? Dan kan je met dit Escape Game stadsspel alle voordelen meenemen naar de stad! Bevrijd binnen de 120 minuten zoveel mogelijk gijzelaars uit de handen van Dr. Crypto en ga samen met je team voor de overwinning!

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !

× How can I help you?