Oudenaarde

Ontdek de weelde van Oudenaarde, waar de tijd stilstaat in prachtige architectuur en rijke tapijtgeschiedenis. Wandel langs de Schelde, bewonder het majestueuze stadhuis en geniet van lokale bieren. Maak je ervaring nog memorabeler met Geoteam spellen, waarbij de stad je speeltuin wordt. Los raadsels op, ontdek verborgen pareltjes en ervaar Oudenaarde op een interactieve en boeiende manier. Laat je verrassen door de combinatie van historische grandeur en hedendaagse avonturen, een perfecte mix voor een onvergetelijke dag in deze betoverende Vlaamse stad!

Deze spellen raden we aan

  • Shoot Out: Waan je in een spannende misdaadfilm tijdens dit spannend stadsspel. Je staat oog in oog met je tegenstanders, klaar met je vinger aan de trekker om het beslissende duel aan te gaan! We hebben je wapen echter ingeruild voor een slimme gps-telefoon.
  • Sherlock: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel!
  • GPS City Adventure: Dit gps stadsspel is de ideale manier om de stad op een interactieve en alternatieve manier te ontdekken! Bezoek bekende en minder bekende plekjes, los vragen en raadsels op en leef je creatief uit bij de foto- en video-opdrachten!

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× Hoe kan ik je helpen?