Rijsel

Laat je betoveren door de allure van Rijsel, waar historie en moderniteit in perfecte harmonie samenkomen. Verlies jezelf in de charme van de Grote Markt, dwaal door de geplaveide straten van Vieux Lille en bewonder de kunstschatten in het Palais des Beaux-Arts. Maar waarom slechts toekijken als je met Geoteam spellen Lille kunt transformeren tot een speelveld vol mysteries en avontuur? Ontdek de stad op een interactieve manier, ontrafel geheimen en geniet van een onvergetelijke ontdekkingstocht door deze levendige Franse schat!

Geoteam Checkpoint City

Deze spellen raden wij aan

  • Dr Crypto’s Escape Game: Ren met je smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Tijdens dit stadsspel word je uitgedaagd met breinbrekende puzzels. Los ze snel op, want alleen zo kan je zoveel mogelijk virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van Dr. Crypto.
  • Sherlock Kids: Zijn je kinderen echte speurneuzen? Wijkt hun smartphone geen enkel moment van hun zijde? Dan combineert Sherlock beide werelden in één stadsspel! Doorkruis met je smartphone de stad op zoek naar hints om zo de moord op te lossen. Waan je échte Sherlocks in deze zoektocht voor kinderen!

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× Hoe kan ik je helpen?