Tielt

Verken het historische Tielt, waar eeuwenoude charme samensmelt met bruisende cultuur en groene landschappen. Bewonder het imposante Belfort van Tielt voor een panoramisch uitzicht, ontdek het sprookjesachtige Kasteel van de Heren van Poeke en bewonder de neogotische pracht van het Stadhuis van Tielt. Laat je betoveren door de gotische pracht van de Sint-Pieterskerk en geniet van een rustige wandeling langs het historische Astene Sas op de Leie. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan het Tieltse streekmuseum ‘Het Tielts Erfgoed’. Beleef Tielt op een unieke manier met één van onze spellen en maak je bezoek onvergetelijk!

Geoteam Sherlock game

Deze spellen raden wij aan

  • Dr Crypto’s Escape Game: Ren met je smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Tijdens dit stadsspel word je uitgedaagd met breinbrekende puzzels. Los ze snel op, want alleen zo kan je zoveel mogelijk virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van Dr. Crypto.
  • Sherlock: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel!

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× Hoe kan ik je helpen?