Tongeren

Verdwaal in de tijdloze pracht van Tongeren de stad van Ambiorix, waar elke straat een verhaal fluistert uit vervlogen eeuwen. De Onze-Lieve-Vrouwebasiliek torent majestueus boven de stad uit, een getuige van de rijke geschiedenis. Laat je betoveren door de antiekmarkt, waar het verleden tot leven komt in schatten van lang geleden. Geoteam voegt een speelse dimensie toe aan dit historisch decor, waar verborgen hoeken transformeren tot speelvelden van ontdekking. Tongeren, waar de echo’s van het verleden samenkomen met de dynamiek van het heden, en elke stap een avontuur wordt.

Geoteam Samenwerking

Deze spellen raden wij aan

  • Hunted: In teamverband gaan jullie de strijd aan met elkaar! Tijdens dit spannend en sportief stadsspel kruip je zowel in de huid van crimineel als van premiejager. Halverwege worden de rollen namelijk omgedraaid! Je speelt best met een even aantal teams!
  • The Wedding Planner: Steek wat actie in je vrijgezellendag met de vrouwen! The Wedding Planner is hét stadsspel voor een onvergetelijke vrijgezellendag vol spanning, fun en hilariteit!

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× Hoe kan ik je helpen?