Turnhout

Betreed het historische hart van Turnhout, waar het Kasteel van de Hertogen van Brabant waakt over eeuwenoude geheimen. Dwaal door het betoverende Begijnhof, een UNESCO-werelderfgoed, en laat de geschiedenis tot leven komen. Ontdek de speelse kant van Turnhout in het Nationaal Museum van de Speelkaart, een eerbetoon aan de kaartkunst. Geoteam voegt een moderne twist toe aan deze tijdloze stad. Laat de straten je speelvelden zijn, waar uitdagingen en avonturen zich ontvouwen. Turnhout, waar pracht en spel hand in hand gaan, en elke stap een nieuw hoofdstuk onthult in dit boeiende verhaal.

Geoteam Dr Crypto's escape game

Deze spellen raden wij aan

  • Shoot Out: Waan je in een spannende misdaadfilm tijdens dit spannend stadsspel. Je staat oog in oog met je tegenstanders, klaar met je vinger aan de trekker om het beslissende duel aan te gaan! We hebben je wapen echter ingeruild voor een slimme gps-telefoon.
  • Sherlock: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel!
  • Dr Crypto’s Escape Game Junior: Ren met je smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Hij daagt je uit met raadsels, doordenkers en puzzels. Los ze snel op, want alleen zo kan je de virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van Dr. Crypto.

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× Hoe kan ik je helpen?