Valenciennes

Stap binnen in de betoverende stad Valenciennes, waar geschiedenis en moderniteit samensmelten. Wandel langs de geplaveide straten omringd door architectonische pracht, van eeuwenoude kerken tot eigentijdse kunstgalerijen. Ontdek het industriële hart dat in de stadsadem pulseert, een herinnering aan een bloeiend verleden. Temidden van deze levendige sfeer voegt Geoteam een speelse dimensie toe aan je ontdekkingstocht. Laat de stad een speelveld worden, waar verborgen schatten wachten om onthuld te worden. Valenciennes, waar elke hoek een nieuwe uitdaging biedt en de rijke geschiedenis een interactief avontuur wordt.

Geoteam Checkpoint City

Deze spellen raden wij aan

  • Shoot Out: Waan je in een spannende misdaadfilm tijdens dit spannend stadsspel. Je staat oog in oog met je tegenstanders, klaar met je vinger aan de trekker om het beslissende duel aan te gaan! We hebben je wapen echter ingeruild voor een slimme gps-telefoon.
  • The Wedding Planner:  Steek wat actie in je vrijgezellendag met de vrouwen! The Wedding Planner is hét stadsspel voor een onvergetelijke vrijgezellendag vol spanning, fun en hilariteit!
  • Sherlock Kids: Zijn je kinderen echte speurneuzen? Wijkt hun smartphone geen enkel moment van hun zijde? Dan combineert Sherlock beide werelden in één stadsspel! Doorkruis met je smartphone de stad op zoek naar hints om zo de moord op te lossen. Waan je échte Sherlocks in deze zoektocht voor kinderen!

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× Hoe kan ik je helpen?