Waregem

Stap in de wereld van Waregem, waar de elegante hoefslagen van de paarden een ritmische symfonie vormen. Ontdek de bruisende energie van het Hippodroom, waar paardensporttradities tot leven komen. Dwaal door het groene Stadspark Baron Casier, een oase van rust te midden van de dynamiek. In deze stad van cultuur en erfgoed introduceert Geoteam een speelse dimensie. Laat de straten veranderen in een speelveld van uitdagingen, waar elke stap een nieuw avontuur onthult. Waregem, waar de pracht van traditie en moderne ontdekkingen elkaar omarmen voor een onvergetelijke reis.

Geoteam Bondgenootschap

Deze spellen raden wij aan

  • Shoot Out: Waan je in een spannende misdaadfilm tijdens dit spannend stadsspel. Je staat oog in oog met je tegenstanders, klaar met je vinger aan de trekker om het beslissende duel aan te gaan! We hebben je wapen echter ingeruild voor een slimme gps-telefoon.
  • Sherlock: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel!

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× Hoe kan ik je helpen?