Winterslag

Winterslag, ooit doordrongen van mijnwerkersritme, herrijst als een symbool van vernieuwing. Verken de indrukwekkende transformatie op C-Mine, waar cultuur en creativiteit de vroegere mijnsfeer omhelzen. Tijdreizen door de C-Mine expeditie onthult de diepgewortelde geschiedenis met een eigentijdse flair. En temidden van deze herrezen pracht brengt Geoteam een spelende wind. Laat de straten veranderen in speelvelden, waar elke uitdaging een glimp biedt van het hernieuwde Winterslag. Een stad waar verleden en spel elkaar omarmen, en waar Geoteam een interactief avontuur toevoegt aan deze boeiende herbestemming.

Geoteam Bondgenootschap

Deze spellen raden wij aan

  • Hunted: In teamverband gaan jullie de strijd aan met elkaar! Tijdens dit spannend en sportief stadsspel kruip je zowel in de huid van crimineel als van premiejager. Halverwege worden de rollen namelijk omgedraaid! Je speelt best met een even aantal teams!
  • Sherlock: Zijn je kinderen echte speurneuzen? Wijkt hun smartphone geen enkel moment van hun zijde? Dan combineert Sherlock beide werelden in één stadsspel! Doorkruis met je smartphone de stad op zoek naar hints om zo de moord op te lossen. Waan je échte Sherlocks in deze zoektocht voor kinderen!

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× Hoe kan ik je helpen?