McGuider begeleidt je op de leukste schooluitstap ooit!

Met de virtuele gids McGuider op schooluitstap! Uitdagende vragen, originele raadsels, creatieve foto- en video-opdrachten en spannende timer opdrachten krijgen de leerlingen voorgeschoteld door de virtuele stadsgids McGuider. Dit gps spel leidt de leerlingen langs alle historische en minder bekende plekjes in de stad.

Lees meer
  • 2u tot 3u
  • 6 tot >1000
  • Cool spel!
Vraag nu je offerte
Binnen 24 uur heb je antwoord van ons.
Beoordeling van onze spelers:
7 reviews

McGuider daagt je uit!

Al eens gedacht aan een spannend gps spel als originele schooluitstap? De gekke stadsgids McGuider stuurt de leerlingen op pad met een gps-smartphone en een missie! De verschillende teams volgen de route die voor hen uitgestippeld werd. Op ieder checkpoint schotelt McGuider hen een uitdagende vraag voor. Samenwerking is een must om zijn multimediale raadsels te kunnen ontcijferen. Met ludieke foto- en filmopdrachten, spannende timer opdrachten en het pimpen van foto's met tekstballonnen en digitale fotostickers kunnen extra punten gescoord worden. Creativiteit is noodzakelijk om McGuiders uitdagingen tot een goed einde te brengen.

Interactieve stadszoektocht

De scores van de andere teams kunnen gevolgd worden in de ranking. Spanning en competitiviteit nemen hierbij toe! Geen saaie stadswandeling dus, maar een interactieve ontdekkingstocht vol actie, fun en teambuilding! Dit gps spel brengt de leerlingen langs historische plekjes en verborgen hoekjes, kriskras door de stad. Dankzij McGuider leren de leerlingen niet alleen de stad, maar ook elkaar van een andere kant kennen. Het online album vol actiefoto’s levert bewijs van deze originele schooluitstap!

Op zoek naar het ideale spel voor je teamdag?

Wij zijn jouw partner voor een geweldige teambuilding

  • We adviseren je om het geschikte spel te kiezen.
  • We helpen je bij de praktische organisatie van je teamdag.
  • Je krijgt van ons een persoonlijke begeleider ter plekke.
  • Iets eten of drinken voor of na het spel? Daar kennen we de beste adressen in al onze steden voor.
  • Vergaderzaal nodig op locatie? Wij faciliteren graag.
Vraag nu je offerte
Binnen 24 uur heb je antwoord van ons.

Reviews

Ludieke klasuitstap

nicole (Sancta Maria Leuven)

Een superleuke activiteit voor onze leerlingen van het tweede jaar middelbaar om met de stad Gent op een ludieke manier kennis te maken.

zeer aangenaam, uitdagend stadsspel

Griet (Scheppersinstituut)

Onze vierdejaars hebben met de moderne technieken een zeer fijn stadsspel in Ieper beleefd. Ze werden uitgedaagd op hun niveau, ze konden het opnemen tegen mekaar in
een spannend en sportief spel. Ze doorkruisten Ieper spelenderwijs, maar leerden het wel goed kennen. De leerlingen waren na afloop enthousiast en de gemaakte foto's zijn mooie herinneringen.

Een actieve en leerrijke activiteit om in groep te ervaren.

Yoni (GTSM)

De leerlingen vonden het spel zeer aangenaam om een stad, in ons geval Gent, op een andere manier te leren ontdekken. De foto's en uitslagen die achteraf worden doorgestuurd zijn zeker en vast ook een meerwaarde.

Supergoed in elkaar gestoken.

Nicole (Sancta Maria Leuven)

De leerlingen hebben enthousiast deelgenomen aan het spel, ondanks het slechte weer. Er is veel afwisseling in de opdrachten en de leerlingen komen tegelijkertijd op interessante plekjes in de stad terecht. Ook fijn dat er (sympathieke!) begeleiding is, die een oogje in het zeil houdt, zodat er geen leerlingen ver kunnen verloren lopen. De controle via de GSM = prima!. Het spoort de leerlingen aan om verder te doen met het spel en ze beseffen zo ook dat ze in het oog gehouden worden. Kortom, wij zijn heel tevreden over de aanpak en het verloop.
Nogmaals bedankt!

De leerlingen vonden het gewoon TOP en voor herhaling vatbaar!

Veerle (College Hagelstein Sint-Katelijne-Waver)

We hebben al een paar keer met een andere organisatie in Namen en Luik gewerkt, maar GEOTEAM staat absoluut op nummer 1. Wij komen zeker terug! De leerlingen vonden het superleuk.
Geen enkel puntje aan te merken op de puike en vlotte samenwerking met GEOTEAM.

Het was een super ervaring

Kimberly (Sint-lievenscollege business)

Het was een super ervaring. Zeker aan te raden. Je komt heel veel dingen te weten. Een super spel!!

Enkel positieve reacties van onze leerlingen!

Katrien

We hebben reeds eerder gekozen voor een Geoteam spel als klasactiviteit met de leerlingen. Nu we zagen dat er voor de leerlingen een nieuw spelconcept, McGuider, is kozen we uiteraard hiervoor. Dankzij het spel leren ze de stad op een interactieve manier kennen. Doordat het nu nog meer op maat van de leerlingen is gemaakt, werd het nog leuker voor onze leerlingen. We kregen enkel maar positieve reacties. Tot volgend jaar!

Locaties

Dit spel kan gespeeld worden in volgende steden:

Aalst   Antwerpen   Bergen   Bornem   Brugge   Brussel   De Panne   Diest   Gent   Halle   Hasselt   Ieper   Kortrijk   Leuven   Lier   Luik   Mechelen   Namen   Oostende   Oudenaarde   Sint-Truiden  

Staat jouw locatie er niet tussen?
We werken er dagelijks aan meer steden en locaties toe te voegen.

Contacteer ons om dit spel eventueel ook op jouw locatie te voorzien.

Speel jij binnenkort deze boeiende citygame?

Vraag nu je offerte