Vind tijdig het vaccin

Lukt het jou en je team om de wereld te redden van dit virus? Combineer logica en vindingrijkheid om zo snel mogelijk een vaccin te vinden en de pandemie te stoppen.

Lees meer
  • 2u
  • vanaf 2
  • Online
Vraag nu je offerte
Binnen 24 uur heb je antwoord van ons.

Eindelijk gaat je droom in vervulling en start je als onderzoeker bij GenoFarma, een gerenommeerd  biotech bedrijf dat zich met onderzoek naar exotische ziektes bezig houdt. Het is echter erg rustig op de werkvloer omdat de meeste onderzoekers plots ziek thuis zitten met griepverschijnselen. Dr. Schnitzler, je baas die jou vandaag zou gaan opvangen en inwerken, is ook net naar huis gestuurd met zware hoofdpijn. Je mag dus zelf op bezoek bij patiënt zero, een paar kamers verderop.

Maar net dan gaat het alarm af en krijg je een boodschap via het intercomsysteem te horen: patiënt zero is vermist… De pandemie is losgebarsten. Alleen jij en je team blijven over om sneller dan ooit de geheimen achter dit mysterieus virus te ontrafelen en tijdig een vaccin te produceren. Ga jij de uitdaging aan?

3D game beleving
Deze online escape room is een game experience volledig in 3D. Je kan daarbij, net als in een echte, fysieke escape room, ook onafhankelijk van je teamleden een ander gedeelte van de ruimte onderzoeken, raadsels oplossen en aanwijzingen vinden. Tijdens de game, beginnen jullie het spel in verschillende rollen. De helft van het team is onderzoeker en begint in het lab. De andere helft is patiënt en begint in de ziekenhuiskamer. Goede communicatie en samenwerking is essentieel!
 

Op zoek naar het ideale spel voor je teamdag?

Wij zijn jouw partner voor een geweldige teambuilding

  • We adviseren je om het geschikte spel te kiezen.
  • We helpen je bij de praktische organisatie van je teamdag.
  • Je krijgt van ons een persoonlijke begeleider ter plekke.
  • Iets eten of drinken voor of na het spel? Daar kennen we de beste adressen in al onze steden voor.
  • Vergaderzaal nodig op locatie? Wij faciliteren graag.
Vraag nu je offerte
Binnen 24 uur heb je antwoord van ons.

Locaties

Dit spel kan gespeeld worden in volgende steden:

Online  

Staat jouw locatie er niet tussen?
We werken er dagelijks aan meer steden en locaties toe te voegen.

Contacteer ons om dit spel eventueel ook op jouw locatie te voorzien.

Speel jij binnenkort deze boeiende citygame?

Vraag nu je offerte