Ontdek Maastricht met een leuk stadsspel

Ga naar Maastricht en ontdek de stad op een interactieve manier.

Een stadsspel is de ideale manier! Kies het thema dat het best bij jou past:

Kruip in de huid van Sherlock Holmes en bewijs jouw speurderskwaliteiten door een virtuele moord op te lossen. Speel je dit stadsspel met het gezin? Dan hebben we ook een kids versie van Sherlock voor kids van 8 tot 14 jaar. 

Ben je fan van Escape Rooms en hou je van breinbrekers? Maar zit je toch liever niet echt opgesloten in Maastricht? Dan is het stadspel Dr. Crypto’s Escape game misschien wel jouw ding! Bevrijd jij de gijzelaars binnen de 2uur? Voor tieners van 12-17 jaar is er een junior versie van het stadsspel.

Mag er voor jou wat meer actie in het stadsspel zitten, dan kies je voor Shoot Out of Hunted. Pleeg een virtuele kluizenroof met de stad als speelterrein, ontsnap aan je tegenstanders en ga met de grootste buit aan de haal!

Vier je binnenkort de vrijgezellen dag van jouw beste vriend of vriendin in Maastricht? Kies dan voor The Hangover of The Wedding Planner voor enkele uurtjes dolle pret! Personaliseer dit stadsspspel vooraf met eigen vragen en foto opdrachten.


Elk Geoteam stadsspel stimuleert je om te bewegen. De fun komt vanzelf!

Klaar voor je avontuur in 3 stappen:

  1. Koop je spelcode online
  2. Installeer de app op je smartphone(s) en neem de spelinstructies door.
  3. Verzamel in het centrum van Maastricht en start het stadsspel.

Start

Gekend voor:

  • Het Jekerkwartier: fijne terrassen, middeleeuwse vestingwerken en prachtige panden.
  • Het stadspark: picknick, een culinair evenement, lekker wandelen. 
  • Het Vrijthof: bekend als decor voor o.a. zomerconcerten
  • Wyck: eigentijdse en exclusieve winkels, hippe hotels, trendy horecagelegenheden.

Voor vrijgezellen - MyCitygame

Spel vol fun!

The Wedding Planner

De weddingplanner heeft gefaald! Breng snel alle ontbrekende attributen in orde voor de trouwdag van je beste vriendin. Maar ontwijk vooral de virtuele boze schoonmoeder en het ex-vriendje.

Lees meer
Ludiek vrijgezellenspel

The Hangover

Competitief gps spel. Geen ordinaire kroegentocht, maar een ludiek spel om de trouwpartij van je beste vriend tijdig georganiseerd te krijgen.

Lees meer
Nieuwste citygame!

Hunted

Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?

Lees meer

Voor vrienden, familie of vereniging - MyCitygame

Meest geschikt voor kinderen!

Sherlock Kids

Jonge speurneuzen lossen de moord op! Zoek virtuele aanwijzingen in de stad en ontmasker de moordenaar in de lijst met mogelijke verdachten.

Lees meer
Escape Game op smartphone

Dr. Crypto's Escape Game Junior

Hou je van doordenkers, raadsels en puzzels oplossen? Dan is de junior versie van het Escape Game stadsspel geknipt voor jou!

Lees meer
Nieuwste citygame!

Hunted

Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?

Lees meer
Escape Game in de stad

Dr. Crypto's Escape Game

Bevrijd binnen de 2 uur zoveel mogelijk gijzelaars! Hou je van strategie, samenwerking en puzzels? Dan is dit Escape Game stadsspel echt iets voor jou!

Lees meer
Topper!

Sherlock

Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige échte Sherlock?

Lees meer
Spannender kan niet!

Shoot Out

Beleef een spannend achtervolgingsspelletje. Je gaat de strijd aan om zoveel mogelijk virtuele kluizen op te blazen en de tegenstanders te beroven.

Lees meer
Wereldberoemd!

Kolonisten

Speel de gps-variant van het wereldbefaamde bordspel “Kolonisten van Catan” als stadsspel.

Lees meer