Bergen

Als stad doordrenkt van historische pracht, onthult Bergen grootsheid met de indrukwekkende Grand-Place en het gotische stadhuis. Kunst en erfgoed weven zich door de charmante straatjes, met opmerkelijke bezienswaardigheden zoals het imposante Belfort en de elegante Sint-Waltrudiskerk.

Geoteam opent de deuren naar deze rijkdom met onze stadsspellen, waar elke locatie een nieuw hoofdstuk onthult. Voeg een speels element toe aan je bezoek en laat onze spellen de unieke facetten van Bergen in de schijnwerpers zetten, voor een gedenkwaardige ervaring vol avontuur en ontdekking.

Geoteam Bondgenootschap

Deze spellen raden wij aan

  • Dr Crypto’s Escape Game Pro: Ren met je smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Tijdens dit stadsspel word je uitgedaagd met breinbrekende puzzels. Los ze snel op, want alleen zo kan je zoveel mogelijk virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van Dr. Crypto.
  • Strik de Vrijgezel: Eén van je vrienden gaat binnenkort trouwen en jullie willen hem of haar een dagje in de schijnwerpers plaatsen? Op zoek naar een vrijgezellenspel dat je met de hele vriendengroep samen kan spelen? Kies dan voor dit vrijgezellenspel vol ludieke opdrachten. Lachen en tieren, de ganse namiddag!
  • GPS City Adventure: Dit gps stadsspel is de ideale manier om de stad op een interactieve en alternatieve manier te ontdekken! Bezoek bekende en minder bekende plekjes, los vragen en raadsels op en leef je creatief uit bij de foto- en video-opdrachten!

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× Hoe kan ik je helpen?