De Haan

Gelegen aan de Belgische kust, betovert De Haan bezoekers met zijn Belle Epoque-architectuur, uitgestrekte zandstranden en culinaire geneugten. Van wandelingen door historische straten tot fietsen door duinen en bossen, er is voor elk wat wils. Ontdek de rijke geschiedenis in het Trammuseum en proef lokale lekkernijen in gezellige restaurants. Voeg een extra dimensie toe aan je bezoek met Geoteam spellen, waarbij je op speelse wijze de stad verkent en uitdagingen aangaat, perfect voor families, vriendengroepen of bedrijfsuitjes. Verrijk je ervaring in De Haan met spannende activiteiten en blijvende herinneringen.

Geoteam Dr Crypto's escape game

Deze spellen raden wij aan

  • Hunted: In teamverband gaan jullie de strijd aan met elkaar! Tijdens dit spannend en sportief stadsspel kruip je zowel in de huid van crimineel als van premiejager. Halverwege worden de rollen namelijk omgedraaid! Je speelt best met een even aantal teams!
  • Dr Crypto’s Escape Game: Ren met je smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Hij daagt je uit met raadsels, doordenkers en puzzels. Los ze snel op, want alleen zo kan je de virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van Dr. Crypto.

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× Hoe kan ik je helpen?