Knokke-Heist

Welkom in het bruisende Knokke-Heist, waar de zon schittert op uitgestrekte stranden en de lucht gevuld is met levendige cultuur. Verken de natuurpracht van Het Zwin Natuurpark, waag een gokje in het iconische Casino Knokke en ontspan op het uitnodigende strand. Fiets langs de adembenemende kustroute en ontdek de kunstzinnige schatten van Cultuurcentrum Scharpoord. Geoteam voegt een speelse twist toe aan je bezoek met interactieve spellen die de stad tot een levendig speelveld maken. Laat Knokke-Heist je betoveren met zijn diversiteit, waar elke attractie en elk spel een nieuw avontuur onthult in deze badplaats vol verrassingen.

Geoteam Bondgenootschap

Deze spellen raden wij aan

  • Dr Crypto’s Escape Game: Ren met je smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Tijdens dit stadsspel word je uitgedaagd met breinbrekende puzzels. Los ze snel op, want alleen zo kan je zoveel mogelijk virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van Dr. Crypto.
  • Shoot Out: Waan je in een spannende misdaadfilm tijdens dit spannend stadsspel. Je staat oog in oog met je tegenstanders, klaar met je vinger aan de trekker om het beslissende duel aan te gaan! We hebben je wapen echter ingeruild voor een slimme gps-telefoon.

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× Hoe kan ik je helpen?