Een vrijgezellendag onder mannen? Speel The Hangover!

Geen inspiratie meer om flauwe grappen uit te halen? Nog te vroeg om in de drank te vliegen? Steek dan met The Hangover wat actie in jouw vrijgezellendag onder mannen. Ga voor een stadsspel vol plezier, spanning en natuurlijk de overwinning! 

Lees meer
  • 90 min
  • Vanaf 2
  • Actief
Beoordeling van onze spelers:
1 reviews
Originele vrijgezellendag onder mannen met The Hangover
Originele vrijgezellendag onder mannen met The Hangover
Originele vrijgezellendag onder mannen met The Hangover

Vanaf € 49,00

In welke taal wil je spelen?

Jouw prijs: € 49,00

MyCitygame

Powered by Geoteam

100% vrijheid
Speel zelf met wie en wanneer je wil.

Snel besteld
Koop online en ontvang meteen je spelcode en spelinstructies.

Gratis app
De app download je gratis vanaf de Google Play Store of de Apple App Store

Lees meer

Hoe werkt het?

1

Koop je spelcode!

Kies je spel, de locatie, de taal en het aantal toestellen en betaal online.

2

Installeer de app!

Bij je aankoopbevestiging krijg je per mail de downloadlink om de gratis app te installeren

3

Go for it!

Ben je op je locatie, klaar om het spel te spelen? Geef op elk toestel dezelfde spelcode in en START!

Paniek breekt uit!

Vandaag is de grote dag maar na het zwaar avondje van gisteren ondervindt de bruidegom nu de naweeën: verloren tanden, gestolen portemonnee, een afgrijselijke tattoo en knallende hoofdpijn. En dan volgt de ontnuchtering: het huwelijk is over anderhalf uur en daar moet nog van alles voor geregeld worden!

Valt de trouwpartij nog te redden? Hoe dan ook zal je deze vrijgezellendag onder mannen niet snel vergeten.

Tijd voor plan B!

In kleine groepjes ga je op stap in het centrum van de stad om het to-do-lijstje van de vrijgezel te vervolledigen. Jouw gps-smartphone toont je waar je de trouwringen, het trouwkostuum, de tickets voor de huwelijksreis, etc.. kan oppikken. Betalen doe je met virtuele munten.

Wanneer je winkelkarretje vol is, lever je alle zaken af op het stadhuis en de feestzaal en ruil je ze in voor punten voor jouw feestteam. Geen tijd te verliezen dus! Vergeet de stripteaseuse, de kok en de fotograaf niet te betalen of het loopt alsnog fout af. Kijk uit! Daar lopen die vervelende ex en de aanstaande schoonmoeder. Rennen en niet achterom kijken, want als die jou te pakken krijgen, zou het feest wel eens verknald kunnen worden. Een taart gekocht? Gooi die naar de vrijgezel om punten te stelen!

! NIEUW: Personaliseer jouw Hangover game.

Wil je het nóg leuker maken? Personaliseer dan het spel door vooraf zelf vragen en foto-opdrachten op maat van de vrijgezel toe te voegen. Lachen gegarandeerd!

Koop je spelcode aan en maak er een onvergetelijke vrijgezellendag onder mannen van!

GPSPlayGame App in de Apple Store of Google Play Store

Reviews

tof citygame

Dieter (Vrijgezellengroep)

Omdat ons uitdrukkelijk gevraagd werd geen uitbundige vrijgezellen te organiseren, met gekke outfit en een overdaad aan drank kozen we voor een rustig gps spel. Rustig was het allerminst, want de verschillende teams gingen wel in het spel op! De do-it-yourself formule is wel handig, want als je op eigen toestellen speelt, kan je starten wanneer je maar wil!

Locaties

Dit spel kan gespeeld worden in volgende steden:

Aachen   Aalst   Aarlen   Aarschot   Amiens   Antwerpen   Arras   Bergen   Blankenberge   Bornem   Breda   Bredene   Brugge   Brussel   Charleroi   De Haan   De Panne   Dendermonde   Diest   Diksmuide   Doornik   Eeklo   Eindhoven   Genk   Gent   Geraardsbergen   Halle   Hasselt   Ieper   Knokke-Heist   Koksijde   Kortrijk   Leuven   Lier   Lokeren   Lommel   Louvain-la-Neuve   Luik   Luxemburg   Maaseik   Maasmechelen   Maastricht   Marche-en-Famenne   Mechelen   Menen   Middelburg   Middelkerke   Namen   Nieuwpoort   Nijvel   Oostende   Oudenaarde   Reims   Rijsel   Roeselare   Sint-Niklaas   Sint-Truiden   Spa   Tielt   Tienen   Tilburg   Tongeren   Turnhout   Valenciennes   Veurne   Waregem   Waterschei   Wenduine   Winterslag  

Staat jouw locatie er niet tussen?
We werken er dagelijks aan meer steden en locaties toe te voegen.

Contacteer ons om dit spel eventueel ook op jouw locatie te voorzien.

Speel jij binnenkort deze boeiende citygame?

Koop je spelcode