Dé interactieve real life stadsrally!

Een unieke ontdekkingstocht waar je ver weg trekt van de bekende toeristische plekjes, maar een multiculturele wijk bezoekt. In deze stadsrally leg je contact met de mensen die er wonen, werken en passeren, waardoor je al gauw een andere kijk krijgt op het stadsleven.

Lees meer
  • 3u
  • 30 tot >100
  • Real life belevenis
Vraag nu je offerte
Binnen 24 uur heb je antwoord van ons.

The Rally is een uniek, interactief real life stadsspel dat ver buiten de gebaande paden gaat. Tijdens deze ontdekkingstocht trek je weg van de bekende toeristische plekjes die je met een stadsgids zou bezoeken. Je maakt een verrassende wandeling door een multiculturele wijk van de stad. Wou je even ontsnappen aan de dagelijkse realiteit, dan ben je eraan voor de moeite. In deze stadsrally leg je contact met mensen die er wonen, werken en passeren en loop je binnen in die typische buurtwinkel en de lokale wasserette. Je wordt met andere woorden volledig ondergedompeld in het stadsleven. De interactie met de omgeving en het contact met de verschillende culturen laten je nadenken over het leven in de hedendaagse stad.

Met een tablet word je in verschillende teams op pad gestuurd. Vragen over de dingen op je weg worden op je afgevuurd. Al snel krijg je een geheel andere kijk op het leven in de stad. Maar is alles wel wat het lijkt? De situaties die je tegen komt, de mensen die je ontmoet,… Verleg je grenzen en laat je verrassen! Let goed op, want je observatievermogen wordt op de proef gesteld! Alles wat om je heen gebeurt, kan een onderdeel worden van het spel. Fictie en realiteit liggen in deze stadsrally verrassend dicht bij elkaar!

Op zoek naar het ideale spel voor je teamdag?

Wij zijn jouw partner voor een geweldige teambuilding

  • We adviseren je om het geschikte spel te kiezen.
  • We helpen je bij de praktische organisatie van je teamdag.
  • Je krijgt van ons een persoonlijke begeleider ter plekke.
  • Iets eten of drinken voor of na het spel? Daar kennen we de beste adressen in al onze steden voor.
  • Vergaderzaal nodig op locatie? Wij faciliteren graag.
Vraag nu je offerte
Binnen 24 uur heb je antwoord van ons.

Locaties

Dit spel kan gespeeld worden in volgende steden:

Antwerpen   Brussel  

Staat jouw locatie er niet tussen?
We werken er dagelijks aan meer steden en locaties toe te voegen.

Contacteer ons om dit spel eventueel ook op jouw locatie te voorzien.

Speel jij binnenkort deze boeiende citygame?

Vraag nu je offerte