Aachen

Ga op een spannend avontuur met vrienden en familie en ontdek Aachen op een unieke en speelse manier met een opwindend stadsspel. Laat je betoveren door de fascinerende straten, los uitdagende raadsels op en ontdek verborgen schatten terwijl je samen plezier beleeft en leert. Ervaar een onvergetelijke mix van spanning en avontuur, en laat Aachen jouw speelveld zijn vol opwinding en beleving.

In Aachen kan je deze Do-it-yourself stadsspellen  met je eigen smartphone spelen:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Aachen, een betoverende wervelwind van geschiedenis en moderniteit, heet elke bezoeker welkom met open armen. Doordrenkt van geschiedenis en bruisende vitaliteit, begroet bezoekers met de majestueuze Dom van Aken, ooit het domein van Karel de Grote. In geplaveide straten vermengt het verleden zich met het heden, terwijl de Paltskapel middeleeuwse grootsheid uitstraalt. De eeuwenoude tradities van de Carolus Thermen bieden ontspanning, terwijl levendige marktpleinen en het jaarlijkse “Aachener Bend”-festival de stad tot leven brengen.

Om deze prachtige stad in al haar glorie te verkennen, zijn onze Geoteam stadsspellen de perfecte reisgenoot. Laat je leiden door de betoverende straten en ontdek Aachen op een unieke en meeslepende manier, waar geschiedenis en plezier naadloos samenkomen.

Deze spellen raden wij aan

  • Sherlock: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel!
  • Dr.Crypto’s escape game: Ben je verzot op het concept van escape rooms, maar zit je liever niet opgesloten in een kleine kamer? Dan kan je met dit Escape Game stadsspel alle voordelen meenemen naar de stad! Bevrijd binnen de 120 minuten zoveel mogelijk gijzelaars uit de handen van Dr. Crypto en ga samen met je team voor de overwinning!
  • Hunted: Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !

× How can I help you?