Aarlen

Ontdek de spannende verhalen van Aarlen terwijl je met vrienden en familie een avontuurlijk stadsspel speelt. Laat je verrassen door verborgen schatten en geniet van de opwinding van het vinden van unieke pareltjes. Beleef een dag vol plezier en spanning terwijl je samen lacht en leert, en laat Aarlen jouw speelterrein zijn vol verrassingen en fun.

In Aarlen kan je deze Do-it-yourself stadsspellen  met je eigen smartphone spelen:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Aarlen, een stad doordrenkt van geschiedenis en Bourgondische charme, nodigt bezoekers uit voor een betoverende verkenning. Het historische centrum, met zijn middeleeuwse architectuur en gezellige markten, weerspiegelt de veelzijdigheid van deze stad in Zuid-België. Ontdek de lokale cultuur, proef culinaire hoogstandjes en laat je leiden door de groene landschappen rondom Aarlen. Voor een unieke en interactieve ervaring in deze betoverende omgeving, bieden wij onze innovatieve stadsspellen aan. Laat je leiden door de straten van Aarlen, ontdek de geschiedenis en ervaar plezier in overvloed met de spellen van Geoteam, waar avontuur en cultuur samenkomen.

Geoteam Bondgenootschap

Deze spellen raden wij aan

  • Sherlock: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel!
  • Dr.Crypto’s escape game: Ben je verzot op het concept van escape rooms, maar zit je liever niet opgesloten in een kleine kamer? Dan kan je met dit Escape Game stadsspel alle voordelen meenemen naar de stad! Bevrijd binnen de 120 minuten zoveel mogelijk gijzelaars uit de handen van Dr. Crypto en ga samen met je team voor de overwinning!
  • Hunted: Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !

× How can I help you?