Aarschot


Ontdek de spannende verhalen van Aarschot terwijl je met vrienden en familie een avontuurlijk stadsspel speelt. Laat je verrassen door verborgen schatten en geniet van de opwinding van het vinden van unieke pareltjes. Beleef een dag vol plezier en spanning terwijl je samen lacht en leert, en laat Aarschot jouw speelterrein zijn vol verrassingen en fun.

In Aarschot kan je deze Do-it-yourself stadsspellen  met je eigen smartphone spelen:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Aarschot is een pittoreske stad doordrenkt van geschiedenis. Het charmante stadscentrum onthult gotische architectuur, gezellige pleinen en lokale ambachten. Verken de rijke cultuur en proef de authentieke sfeer op de markten. Laat je leiden door de kronkelende straten, ontdek historische geheimen en beleef plezier in overvloed met onze Geoteam spellen. Een combinatie van avontuur en cultuur wacht op je in Aarschot, waar elke hoek een nieuw verhaal vertelt.

Geoteam Monopolis game

Deze spellen raden wij aan

  • Sherlock: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel!
  • Dr.Crypto’s escape game: Ben je verzot op het concept van escape rooms, maar zit je liever niet opgesloten in een kleine kamer? Dan kan je met dit Escape Game stadsspel alle voordelen meenemen naar de stad! Bevrijd binnen de 120 minuten zoveel mogelijk gijzelaars uit de handen van Dr. Crypto en ga samen met je team voor de overwinning!
  • Hunted: Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !

× How can I help you?