Aat

Ontdek de spannende verhalen van Aat terwijl je met vrienden en familie een avontuurlijk stadsspel speelt. Laat je verrassen door verborgen schatten en geniet van de opwinding van het vinden van unieke pareltjes. Beleef een dag vol plezier en spanning terwijl je samen lacht en leert, en laat Aat jouw speelterrein zijn vol verrassingen en fun.

In Aat kan je deze Do-it-yourself stadsspellen  met je eigen smartphone spelen:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

In deze stad doordrenkt met eeuwenoude grandeur, wanen bezoekers zich in een wereld van majestueuze architectuur en historische pleinen. Aat ademt geschiedenis, waar middeleeuwse schatten verhalen vertellen van glorieuze dagen en iconische kerken en levendige markten het tijdloze decor sieren.

Geoteam nodigt je uit om deze pracht te ontdekken door middel van onze leuke stadsspellen. Laat je leiden door de geplaveide straten en ontrafel de geschiedenis van Aat op een unieke manier. Hier wordt het verleden een podium voor hedendaags avontuur, waar de schittering van de stad oplicht in de gloed van vermaak en verkenning.

Geoteam Bondgenootschap

Deze spellen raden wij aan

  • Sherlock: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel!
  • Dr.Crypto’s escape game: Ben je verzot op het concept van escape rooms, maar zit je liever niet opgesloten in een kleine kamer? Dan kan je met dit Escape Game stadsspel alle voordelen meenemen naar de stad! Bevrijd binnen de 120 minuten zoveel mogelijk gijzelaars uit de handen van Dr. Crypto en ga samen met je team voor de overwinning!
  • Hunted: Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !

× How can I help you?