Amiens

Beleef een onvergetelijk avontuur met vrienden en familie terwijl je op speelse wijze Amiens ontdekt met een boeiend stadsspel. Laat je verrassen door uitdagende missies, ontdek verborgen schatten en geniet van de opwinding van interactieve verkenning. Creëer onvergetelijke herinneringen vol plezier en vreugde, en laat Amiens jouw magische speelterrein zijn vol spanning en fun.

In Amiens kan je deze Do-it-yourself stadsspellen  met je eigen smartphone spelen:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Amiens, gelegen in het noorden van Frankrijk, straalt grandeur uit met zijn indrukwekkende kathedraal, een icoon van gotische pracht. De stad ademt geschiedenis door schilderachtige grachten en sfeervolle wijken. Geoteam biedt een boeiende toevoeging aan jouw ontdekking van Amiens met onze stadsspellen. Elk steegje onthult een nieuw verhaal, terwijl je unieke bezienswaardigheden zoals de drijvende tuinen en de middeleeuwse Quartier Saint-Leu verkent. Onze spellen injecteren plezier en teamwork in je bezoek, waarbij de pracht van Amiens en de opwinding van avontuur harmonieus samenvloeien.

Geoteam Sherlock game

Deze spellen raden wij aan

  • Sherlock: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel!
  • Dr.Crypto’s escape game: Ben je verzot op het concept van escape rooms, maar zit je liever niet opgesloten in een kleine kamer? Dan kan je met dit Escape Game stadsspel alle voordelen meenemen naar de stad! Bevrijd binnen de 120 minuten zoveel mogelijk gijzelaars uit de handen van Dr. Crypto en ga samen met je team voor de overwinning!
  • Hunted: Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !

× How can I help you?