Stad Arras Teambuilding

Arras

Ga op een spannend avontuur met vrienden en familie en ontdek Arras op een unieke en speelse manier met een opwindend stadsspel. Laat je betoveren door de fascinerende straten, los uitdagende raadsels op en ontdek verborgen schatten terwijl je samen plezier beleeft en leert. Ervaar een onvergetelijke mix van spanning en avontuur, en laat Arras jouw speelveld zijn vol opwinding en beleving.

In Arras kan je deze Do-it-yourself stadsspellen  met je eigen smartphone spelen:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Arras, een stad doordrenkt van historie, lonkt met zijn gracieuze Grote Markt en het kenmerkende Belfort. Het charmante stadscentrum, doordrenkt van barokke pracht en sfeervolle pleinen, straalt een tijdloze allure uit. Verken de imposante kathedraal en het historische stadhuis, omringd door pittoreske straatjes waar elke steen getuige is van een rijke geschiedenis.

Voeg een speelse dimensie toe aan je bezoek en laat onze spellen de unieke bezienswaardigheden van Arras in de schijnwerpers zetten.

Deze spellen raden wij aan

  • Sherlock: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel!
  • Dr.Crypto’s escape game: Ben je verzot op het concept van escape rooms, maar zit je liever niet opgesloten in een kleine kamer? Dan kan je met dit Escape Game stadsspel alle voordelen meenemen naar de stad! Bevrijd binnen de 120 minuten zoveel mogelijk gijzelaars uit de handen van Dr. Crypto en ga samen met je team voor de overwinning!
  • Hunted: Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !