Bilzen

Ontdek de spannende verhalen van Bilzen terwijl je met vrienden en familie een avontuurlijk stadsspel speelt. Laat je verrassen door verborgen schatten en geniet van de opwinding van het vinden van unieke pareltjes. Beleef een dag vol plezier en spanning terwijl je samen lacht en leert, en laat Bilzen jouw speelterrein zijn vol verrassingen en fun.

Do-it-yourself stadsspel in Bilzen met je eigen smartphone:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Bilzen, doordrenkt van rijke historie, onthult zijn pracht met opvallende bezienswaardigheden, zoals het imposante kasteel Alden Biesen en de karakteristieke Landcommanderij Alden Biesen. Het historische stadscentrum straalt een tijdloze allure uit met zijn historische architectuur en gezellige pleinen.

Ontdek Bilzen met de intrigerende Geoteam stadsspellen. Voeg een speelse dimensie toe aan je bezoek en laat onze spellen de unieke aspecten van Bilzen belichten, voor een gedenkwaardige ervaring vol avontuur en ontdekking.

Geoteam Monopolis game

Deze spellen raden wij aan

  • Sherlock: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel!
  • Dr.Crypto’s escape game: Ben je verzot op het concept van escape rooms, maar zit je liever niet opgesloten in een kleine kamer? Dan kan je met dit Escape Game stadsspel alle voordelen meenemen naar de stad! Bevrijd binnen de 120 minuten zoveel mogelijk gijzelaars uit de handen van Dr. Crypto en ga samen met je team voor de overwinning!
  • Hunted: Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !

× How can I help you?